Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elfelejtettem bevenni 1 szem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfelejtettem bevenni 1 szem tablettát, másnap pedig szeretkeztünk a párommal. Lehet valami probléma belőle?

Figyelt kérdés
1 éve szedem a tablettát (diane 35), körülbelül a 17-18. szem tabit felejtettem el bevenni. Másnap szeretkeztünk, bennem élvezett el. Esetleg lehetek terhes?
2011. júl. 3. 14:58
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igen , ezekkel a dolgokkal tisztában voltam, csak azért szerettem volna kikérdezi az itteni emberek véleményét, esetleg tapasztalatait
2011. júl. 3. 15:24
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha elolvastad, akkor nem értem mi a kérdés, másrészt azt se tudjuk, hogy 12 órán belül vetted-e be, mert ha igen, akkor nincs nagyobb esélyed rá, mint egyébként...
2011. júl. 3. 15:24
 13/22 A kérdező kommentje:
hát, sajnos nem tudom.. szerintem 1-2 órával kicsúsztam belőle
2011. júl. 3. 15:26
 14/22 A kérdező kommentje:
vagyis, nem tudom... most, hogy így belegondolok, szerintem nem csúszhattam ki belőle, mert általában este szoktam bevenni, de ugye elmaradt, és reggel vagy dél körül jutott eszembe
2011. júl. 3. 15:32
 15/22 anonim ***** válasza:
a fogamzásgátlót rendesen kell szedni, az este egy relatív fogalom, lehet este 6 meg éjfél is... és azért az mégis 6 óra különbség....
2011. júl. 3. 15:35
 16/22 A kérdező kommentje:
hát, nálam előfordul hogy van amikor 6 kor vagy éppen 11 kor veszem be
2011. júl. 3. 15:37
 17/22 anonim ***** válasza:
elvileg megengedi hogy ennyit ingadozz... meg annak idején nálam sem volt belőle gond, de ha lehet akkor rendszeresíts egy időpontot...
2011. júl. 3. 15:38
 18/22 A kérdező kommentje:
ezek után másodpercre pontosan fogom szedni, az egyszer biztos!
2011. júl. 3. 15:40
 19/22 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy alap védettség, mert x ideje szeded. Kb. 20 éve volt ilyen, ma már nincs.
2011. júl. 3. 15:56
 20/22 anonim ***** válasza:

hát ez olyan határeset

én mindenképpen azt mondanám, hogy most használj még egy hétig óvszert, és ha lesz vérzésed, de eltér a megszokotttól (vagy egyáltalán nincs), akkor csinálj tesztet

persze ezt nem muszály, de én azért ezt tenném

sokat mást nem tudsz csinálni úgyse

2011. júl. 3. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!