Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül a 2. abortusz? Drágább mint az első?
Kedves Utolsó Válaszoló, nem gonoszságból és nem is belekötésből mondom, de ezt az egész szituációt (kihordani ill. szükség esetén elvetetni egy babát) csak a nők értik igazán, és ez nem a levegőbe beszélés.
Megértem és értékelem, hogy véded a magzat életét, de nem egyetlenegy faktorból áll össze ez a képlet.
6 hetes korában már szíve van a babának,az agya is kezd kialakulni,akármilyen ici-pici,szóval nem egy sejtcsomóról van szó,hanem egy emberről!
és nem csak egy ember hiszen a nő a méhében hordozza,húsa-vére neki is meg a párjának is.
én ellene vagyok az abortusznak,18 vagyok még nincs érettségim sem,de ha úgy hozná a sors megtartanánk a babát a párommal.
de mindenki maga dönti el mit csinál és hogy számol el a lelkiismeretével.
Remélem, a '89 nem a születési éved...
Bocs, de nincs kizárva, hogy itt én vagyok a legidősebb, és sajnos nem hiszek a véletlen teherbeesésben, ha valaki védekezik.
Az abortusz árát meg megmondja a védőnő, hogy mennyi lesz, kapsz-e kedvezményt, mint törzsvendég, meg hasonlók.
lehet,hogy mégcsak 18 éves vagyok,de ettől függetlenül lemerném fogadni,hogy jópár embernél sokkal felnőttebb vagyok.
nagyon sokmindenen keresztül mentem már én is,hidd el.
és még egyszer mondom valóban semmi közöm hozzá,csak válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!