Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután magömlése volt, ki kell húzni az óvszert. Mi nem húztuk ki rögtön utána, baj lehet? :S
Figyelt kérdés
Tudom,hogy miután a barátom ejakulál,ki kell húzni az óvszert. Nos,nálunk nem így lett. A barátom annyira nem hangos,így nem gondoltam,hogy akkor elment. Nagyon belemerültem a lovaglásba...:$ És nem is mondta,pedig kérni szoktam rá. Aztán tovább mozogtam rajta. Mikor levette az óvszert,elég szoros volt,de attól függően mehet így belém valami? :S2011. júl. 2. 20:50
1/11 anonim válasza:
Az első válaszoló nagyon értelmes --- Tény hogy így nem a legbiztonságosabb... mond meg a barátodnak hogy legközelebb szóljon azért... de ha szorosnak találtad... akkor nem hiszem... hogy lenne belőle baj.. de azért ebből ne csináljatok rendszert... :) amúgy én még mindig a gyógyszer mellett szavazok..... ha a barátod ilyen hogy még utána is szereti ha kicsit játszadoztok akkor lehet jobb megoldás lenne számotokra és nem kellene mindig aggódnod.. de mivel kiírtad ide ezt a kérdést gondolom fog még aggasztani amíg meg nem jön .. én ha bizonytalan voltam mindig elmentem a nőgyógyászomhoz..
2/11 anonim válasza:
Nem valószínű hogy így bármi beléd ment. Főleg ha nem is láttátok hogy kifolyt volna. Ha szoros volt rajta az óvszer akkor pláne. Orgazmus után azért kell kivenni, mert ha összemegy, akkor könnyen kifolyhat belőle a cucc. Szerintem ne aggódj!
3/11 A kérdező kommentje:
Igen,igen,tudom jól. :S:) Kértem is,hogy legközelebb szóljon.:) Azért aggódok,de remélem nem lesz gond. :S Szerencsére,lassan amúgy is meg kell jönnie,majd akkor kiderül. De nagyon aranyosak vagytok,köszönöm a válaszokat.:) Én igen,lehet,hogy a tabi jobb megoldás lenne. Főleg,mert elég nagy étvágyúak vagyunk,és így nem túl olcsó ez az óvszeresdi.
2011. júl. 3. 15:15
4/11 anonim válasza:
A kérdésed alapján nem hinném hogy elég idős vagy egy tabihoz. Semmi baj a kérdéseddel, csak látszik hogy nem egy 20 éves írta. Ha nem tévedtem, akkor szerintem ne szedj gyógyszert, ráérsz vele még pár évet. Az óvszer is ugyanolyan biztonságos, csak ilyen "apróságokra" figyelni kell, és nem kavarja össze a hormonrendszered.
Persze a te döntésed. De csak azért mert egy valaki feldobta, még ne ugorj bele.
5/11 A kérdező kommentje:
17 vagyok.:)
2011. júl. 3. 19:55
6/11 anonim válasza:
Szerintem 17 évesen már nem annyira számít fiatalnak a tablettához főleg hogy intenzív szexuális életet él.. ha ahhoz nem fiatal akkor a tablettához sem...inkább menjen el a a nőgyógyászához és beszéljen vele... majd az orvos megmondja neki hogy mit tegyen.. amúgy se úgy megy hogy én felvettem neki ő meg már szedi is... csak egy tanácsot adtam..... ;)
7/11 anonim válasza:
Szexelni bárki tud, már egy 14 éves is szexelhet, mégsem ajánlják neki a tablettát. Vajon miért?
8/11 anonim válasza:
A kérdező már 17.. :) nem 14.... olvass először aztán írj....:) ;)
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.:) Gondolkodunk rajta.:)
2011. júl. 4. 15:27
10/11 anonim válasza:
Láttam hogy 17 éves, a példát csak azért írtam hogy szemléltessem mennyire nincs kapcsolat a két dolog között, de úgy látszik túl bonyolult vagyok, hogy követni tudj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!