Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csúszik le a gumi a fiúról?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 20:58
3/10 IQnindzsa válasza:
Lehetséges okok :
1. nem a megfelelő méretű gumit használjátok
2. Nem a megfelelő méretű péniszt használjátok
3. előváladékot nem töröltétek le róla
4. nyálat nem töröltétek le róla
5. Nem tekertétek le a gumit egész a peremig
így hirtelen ennyi jutott eszembe...
4/10 anonim válasza:
Szerintem ne a fiúra húzd, hanem az autóra..
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segitségeteket :D és ha már ennyit segitetteket akkor milyet vegyünk(átlag méretű) ?
2011. júl. 1. 21:14
6/10 anonim válasza:
amilyen a barátodé.. mi honnan tudjuk ? milyen méretű az övé ? lol:DxD
7/10 anonim válasza:
Honnan tudjuk mi azt látatlanból?
Te hogy szoktál ruhát venni? Naugye!: próbálgatod. :)
9/10 cherry. válasza:
és ha már ennyit segitetteket akkor milyet vegyünk(átlag méretű) ?
Te jó Isten! :-)))
Ezen besírtam:-)))
10/10 anonim válasza:
De kb milyen vastag a párod pénisze? ha egy plusszos doboz vastagságát eléri, szerintem már semmilyen óvszer nem csúszik le róla, max a nagyon xl-esek.... Annál meg csak nem vékonyabb mereven.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!