Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlótól válladékozhat a mellem?
Figyelt kérdés
Nagyon megijedtem,reggel észrevettem,hogy valami fehéres,aztán vízszerű váladék jön a mellemből kisebb nyomásra is...Most van vége a 7 napos szünetnek,ma vettem be az első szemet az új levélből. Nagyon félek,hogy mégis terhes lettem...A szünetben megjött a vérzésem,eddig semmi gond nem volt a gyógyszerrel,több mint fél éve szedem(symicia). Mitől lehet?:S2011. júl. 1. 10:50
1/9 anonim válasza:
A hormonok miatt van ez, de szerintem nem teljesen normális dolog, kérdezd meg a dokid mindenképp!
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.Mindenképp elmegyek csak jelenleg nyaraláson vagyok...Terhesség nem lehet vagy igen?:S ettől félek a legjobban,de a vérzésem normális volt a héten és eddig is
2011. júl. 1. 11:01
4/9 anonim válasza:
A fogamzásgátló ritkán okozhat ilyen váladékozást, a tájékoztatóba le is van írva (galactorrhoea), de az is lehet, hogy a fog.gátlótól függetlenül magas a prolaktin szinted (pl. hipofízis adenoma miatt), ezért mindenképp ajánlott orvoshoz menned.
5/9 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy ha (megvonásos) vérzésed is van, akkor jó eséllyel nem vagy terhes (ráadásul a terhességnek a közepe-vége felé indul be a tejtermelés, és akkor már eléggé látható pocak van).
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Kicsit megnyugodtam. Kínosan ügyelek a pontos szedésre,de másra nem tudok gondolni...
2011. júl. 1. 11:10
7/9 anonim válasza:
Nem valószínű, h terhesség, inkább magas prolaktin szintre utal. Pár napból nem lesz gond, de ha hazajöttök, egyből irány a doki.
8/9 anonim válasza:
Nekem elég magas a prolaktin szintem, de így se váladékozok. De valóban magas prolaktin szintnél nagyon sokaknak előfordul, de mielőtt fog.gátlót kezdtél, gondolom voltál vérvételen, ott kiderült volna, ha magas a prolaktin szinted. Mind1, kár találgatni, majd az orvos megmondja, addig is nyugodj meg, talán semmi komoly. Terhesség meg tuti nem okoz ilyen tüneteket, csak az utolsó hónapokban.
9/9 anonim válasza:
Szia!
Hány éves vagy? Egyébként nem hinném, hogy terhes vagy!!
Nézd meg a gyógyszer mellékhetásait, lehet hogy a fogamzásgátlótól van, esetleg más gyógyszertől, vagy egyéb dologtól, ami a fogamzásgátlóval együtt produkálja ezt.
Szégyenleni meg egyáltalán nem kell.
Szopkodnám! :D
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!