Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 12 cm a péniszem, milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 cm a péniszem, milyen óvszert ajánlotok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 19:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Durex love az nekem felettébb szorította a farkamat (18cm igen nem csak pozitívuma van) szerintem neked jólesz.

19/f

2011. jún. 30. 19:19
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
a masculan 1, 2 jó kicsi, az jó lesz neked
2011. jún. 30. 19:24
 3/12 anonim ***** válasza:
56%
Esetleg a Rako is jó a méretedre, de a masculan kisebb.
2011. jún. 30. 19:45
 4/12 anonim ***** válasza:
25%
disznó vékonybelet
2011. jún. 30. 20:06
 5/12 anonim ***** válasza:
16%

minek? 12 centivel a lány úgyis elhajt a fenébe :D

(Bocs, csak vicc.)

2011. júl. 7. 03:07
 6/12 anonim válasza:
0%
Nem ge*iségből de neked minek óvszer? Jó az tény hogy nem minden csajnak a méret a számít hanem a tudás/tapasztalat. De igy most ahogy olvasom kiirásodat kb 13 éves lehetsz és enm igazán tapasztalt e téren. Ha sikerül is a csajt megkapnod akkor se rontsd az élvezetet se magadnak se a csajnak mert azért igy elveszlik sok élvezet a méretedel kapcoslatban. Meg hát nem lehet tudni hogy a csajnak mennyire fér be. Szóval próbáld megkérni a csajt ha már annyi idős hogy terhes lehet hogy szedjen bogyót.
2011. júl. 7. 09:51
 7/12 anonim válasza:
Szerintem kicsi...gumi kell rá...
2011. júl. 7. 10:21
 8/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nemtudom az életkorod, de ez így kicsit durva.

Nemtudom, hogy a csaj tudja e h ezzel kapcsolatban mi a pálya, és hogy így is akarja?

Mert ha tudja, és megakarjátok próbálni így is, rajta, de akkor inkább megszakítással vagy gyógyszerrel, mert az úgy tényleg biztonságosabb, megé lvezetesebb ilyen kis mérettel...

2011. júl. 7. 10:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Hello! Nem az számt, h hány centi hosszú, hanem a kerülete. Hogy ne lötyögjön. Akármilyet használhatsz, a lényeg az h passzoljon és amiket lehet kapni, azok mind jók. Egyébként meg 14 évesen nem kell neked csajt d*gni. Simán ráérsz majd 17-18 év körül. Semmiről nem fogsz lemaradni. 14 évesen még gyerek vagy!
2011. júl. 7. 20:02
 10/12 anonim ***** válasza:
nekem kb 13-14 cm, és 23 éves vagyok, és akkor mi van? már nem lehet nőm? ha nem ribanc a csaj, akkor megérti, és elfogadja, ha ribanc, akkor meg seggbe kell kúrni, aztán szaros fasszal leszopatni, ráverni az arcára, annak mindegy mekkora... (a csajok 90%-a ribanc, úgy hogy kb ez egy általános szabály)
2011. júl. 7. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!