Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 cm a péniszem, milyen óvszert ajánlotok?
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 19:16
1/12 anonim válasza:
Durex love az nekem felettébb szorította a farkamat (18cm igen nem csak pozitívuma van) szerintem neked jólesz.
19/f
2/12 anonim válasza:
a masculan 1, 2 jó kicsi, az jó lesz neked
3/12 anonim válasza:
Esetleg a Rako is jó a méretedre, de a masculan kisebb.
5/12 anonim válasza:
minek? 12 centivel a lány úgyis elhajt a fenébe :D
(Bocs, csak vicc.)
6/12 anonim válasza:
Nem ge*iségből de neked minek óvszer? Jó az tény hogy nem minden csajnak a méret a számít hanem a tudás/tapasztalat. De igy most ahogy olvasom kiirásodat kb 13 éves lehetsz és enm igazán tapasztalt e téren. Ha sikerül is a csajt megkapnod akkor se rontsd az élvezetet se magadnak se a csajnak mert azért igy elveszlik sok élvezet a méretedel kapcoslatban. Meg hát nem lehet tudni hogy a csajnak mennyire fér be. Szóval próbáld megkérni a csajt ha már annyi idős hogy terhes lehet hogy szedjen bogyót.
7/12 anonim válasza:
Szerintem kicsi...gumi kell rá...
8/12 anonim válasza:
Sziasztok!
Nemtudom az életkorod, de ez így kicsit durva.
Nemtudom, hogy a csaj tudja e h ezzel kapcsolatban mi a pálya, és hogy így is akarja?
Mert ha tudja, és megakarjátok próbálni így is, rajta, de akkor inkább megszakítással vagy gyógyszerrel, mert az úgy tényleg biztonságosabb, megé lvezetesebb ilyen kis mérettel...
9/12 anonim válasza:
Hello! Nem az számt, h hány centi hosszú, hanem a kerülete. Hogy ne lötyögjön. Akármilyet használhatsz, a lényeg az h passzoljon és amiket lehet kapni, azok mind jók. Egyébként meg 14 évesen nem kell neked csajt d*gni. Simán ráérsz majd 17-18 év körül. Semmiről nem fogsz lemaradni. 14 évesen még gyerek vagy!
10/12 anonim válasza:
nekem kb 13-14 cm, és 23 éves vagyok, és akkor mi van? már nem lehet nőm? ha nem ribanc a csaj, akkor megérti, és elfogadja, ha ribanc, akkor meg seggbe kell kúrni, aztán szaros fasszal leszopatni, ráverni az arcára, annak mindegy mekkora... (a csajok 90%-a ribanc, úgy hogy kb ez egy általános szabály)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!