Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van-e esély arra, hogy akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e esély arra, hogy akkor volt peteérésem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
A legutolsó menstruációm május 1. jött meg.Elvileg 31-34naposak a ciklusaim,de előszokott fordulni az,hogy egy hónap kimarad(idegek illetve stb).Mivel nem jött meg június elején csináltam tesztet,amik negatívak lettek.16.-án voltunk együtt a pasimmal,és akkor már éreztem a mindjárt megakar jönni érzést,szóval annyira nem paráztam,de eddig még mindig semmi,és a múlt hét folyamán volt hasszurkám,meg 2napig annyira érzékeny volt a mellbimbóm,hogy nem emberi,pedig ilyenre nem volt példa. Szerintetek?
2011. jún. 29. 11:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Nők nagyrészénél a ciklus EGÉSZE alatt van minimális peteérés, van akinek még a menstruáció alatt, szóval erre ne nagyon alapozz.. Csinálj tesztet, nézetsd meg magad dokival..
2011. jún. 29. 11:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Természetesen nem erre alapozok,hétfőn csináltam már egy tesztet,de nem reggel közvetlen az negatív lett,de a menstruációmnak még se híre se hamva, holnap reggel tervezek még egyet megcsinálni. Doktorhoz pedig csak jövőhéten tudok menni :(((
2011. jún. 29. 15:57
 3/4 bromkrezol ***** válasza:
Azért írd ki, hogy mi lett a vége? A naptár módszert egyébként akkor érdemes használni, ha nem szeretnél még gyereket, de nem baj, ha jön.
2011. júl. 21. 11:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Végül is cisztáról volt szó,ami aztán felszívódott...,de a tüneteket rendesen produkálta:D.
2011. júl. 22. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!