Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miskolcon hol lehet teafaolajos óvszert kapni?
Figyelt kérdés
Fontos lenne. Már kérdeztem gyógynövényboltban, és gyógyszertárban, de mintha csupa hülye dolgozna errefelé. Azt válaszolják hogy olyan itt nincs, de van helyette a többi (durex, masculan..) De nekem kifejezetten teafaolajos érdekelne, ha valaki tud, kérem segítsen, köszi2011. jún. 28. 10:47
1/6 anonim válasza:
Érdeklődj szexshopban.
Én miskolci vagyok, bár nem hallottam még ilyen óvszerről, de nem tudom hol máshol tudnál vele próbálkozni.
3/6 anonim válasza:
Próbálkoztál a selyemréti bioboltban is? Az a legnagyobb ha ott nincs...
Akkor marad a webshop.
4/6 A kérdező kommentje:
A barátnőmnek elég érzékeny a hüvelye, gyakorta van felfázva, és azt olvastuk hogy a teafaolajos óvszer segít a gyulladást elkerülni. Eddig csak a Dr. Müller féle teafaolajos óvszert találtuk, de az csak neten rendelhető, illetve Pesten beszerezhető. Ezért érdeklődtem, hogy tud e valaki közelebbi városban.
2011. jún. 28. 10:55
5/6 anonim válasza:
A főutcán van egy szexshop. Ott kérdezz rá, még ha nincs is nekik, hátha tudják honnan szerezz.
6/6 anonim válasza:
Vegyél egy sima gumit és egy üvegcse teafaolajat, oszt olajozd be xD. Amúgy miért pont teafaolaj??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!