Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hány éves korotoktól szedtek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korotoktól szedtek fogamzásgátlót, és 100%-osan megbízható, vagy attól még használtok gumit?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 16:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%

19 éves koromtól, gumi nélkül, mert barátom allergiás rá, ezért kezdtem el szedni... amúgy nem igazán örülök neki, hogy kell...

20L

2011. jún. 23. 16:41
 12/15 A kérdező kommentje:

Első válaszoló!

Elnézést kérek, igazad van, azthittem direkt hülyülsz.(Mert az van a kérdésemben h '"hány éves korotok óta szedtek.." és elolvastam h " asszem 14 ..." utána meg olvastam h fiú vagy.. kicsit összezavarodtam)

Ebben az esetben mégegyszer bocsánatot kérek, és köszönöm a hozzászólásodat!

(Megbecsülendő, hogy van olyan férfi aki tudja a kérdésemre a választ)

2011. jún. 23. 16:44
 13/15 anonim ***** válasza:

16 (petefészekciszta miatt, de akkor már 6 éve percre pontosan menstruáltam). Nincs 100%-os védekezési mód, de mivel az előírásoknak megfelelően szedem, nem aggódom. Allergiás vagyok a gumira, szóval, ha akarnék se nagyon használhatnánk, de szerencsére a párom és én is szüzek voltunk, amikor összejöttünk.

19/L

2011. jún. 23. 16:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Semmi baj! Felejtsük el:)
2011. jún. 23. 16:46
 15/15 anonim ***** válasza:

18 éves korom óta szedem. Mivel mindig beveszem, nagyjából ugyanabban az órában minden nap, így nem aggódom. Nem használunk gumit, mert kényelmetlen, macerás, külön figyelni kell rá. Így sokkal jobb mindkettőnknek.

L/19

2011. jún. 26. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!