Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korotoktól szedtek fogamzásgátlót, és 100%-osan megbízható, vagy attól még használtok gumit?
19 éves koromtól, gumi nélkül, mert barátom allergiás rá, ezért kezdtem el szedni... amúgy nem igazán örülök neki, hogy kell...
20L
Első válaszoló!
Elnézést kérek, igazad van, azthittem direkt hülyülsz.(Mert az van a kérdésemben h '"hány éves korotok óta szedtek.." és elolvastam h " asszem 14 ..." utána meg olvastam h fiú vagy.. kicsit összezavarodtam)
Ebben az esetben mégegyszer bocsánatot kérek, és köszönöm a hozzászólásodat!
(Megbecsülendő, hogy van olyan férfi aki tudja a kérdésemre a választ)
16 (petefészekciszta miatt, de akkor már 6 éve percre pontosan menstruáltam). Nincs 100%-os védekezési mód, de mivel az előírásoknak megfelelően szedem, nem aggódom. Allergiás vagyok a gumira, szóval, ha akarnék se nagyon használhatnánk, de szerencsére a párom és én is szüzek voltunk, amikor összejöttünk.
19/L
18 éves korom óta szedem. Mivel mindig beveszem, nagyjából ugyanabban az órában minden nap, így nem aggódom. Nem használunk gumit, mert kényelmetlen, macerás, külön figyelni kell rá. Így sokkal jobb mindkettőnknek.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!