Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lefeküdtem a barátommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a barátommal 11napja, és picit idegesek vagyunk kupot használtunk és elsö alkalommal 2 hét utáni beágyazodásnál ha megesne, akkor jönnek a tünetek vagy már elötte is van vmi tünet?

Figyelt kérdés
A szédülés állandó lehet vagy néha.néha (pl:1 nap 2 szer sok idö elteltével)
2009. márc. 24. 14:35
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi attól féplek h terhes lehetek hiába követtük az utasitást!!
2009. márc. 24. 14:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Elöször is...11nappal utána már esemény utáni nem segitene,szóval nem tudsz mit tenni.DE nyugodj meg biztos nem vagy terhes ha mindent megfelelöen alkalmaztatok,és semmi esetre se görcsölj azon,hogy még nem jött meg vagy késik,mert a stzressztől is késhet.

Szóval nyugi biztos minden rendben van:)

2009. márc. 24. 14:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát elvileg a kúp véd,ha helyesen használod, de én csak úgy bízom benne,hogy megszakítjuk a dolgot...Drukkolok!!!
2009. márc. 24. 14:41
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

A terhességi tünetek általában legkorábban a nem jelentkező menstruációval egy időben kezdődnek, de ha bebeszéled magadnak, előbb is érezheted, sőt a mensesed is késhet!

DE: ha betartottátok az utasításokat (nem mostad le magad intim helyen szappannal, nem öblítettél előtte-utána 2-2 óráig, kivártátok a 10 percet, ill. 4 órán belül volt az aktus), akkor NEM leszel terhes!!! 1 éve ezt használom, és eddig semmi probléma nem volt vele.

Ha ennyire félsz, akkor használj valami mást is, pl. óvszert, megszakítást vagy szedj tablettát.

2009. márc. 24. 14:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha helyesen használtátok, akkor nem lehet baj. Viszont azért, mert most izgulsz, vagy késni fog a menzeszed, vagy hamarabb megjönni a kelleténél, vagy ki is maradhat. Perzse könnyű azt mondani, hogy ne idegeskedj, de úgyis fogsz, tudom milyen ez, én is voltam már ilyen helyzetben :) Egyszer 3 héttel később jött meg a kelleténél, egyszer pedig teljesen kimaradt az izgalomtól. Tünet majd akkor lesz, mikor elmarad a menszi, esetleg ha szokott előtte görcsölni a hasad, akkor ugyanúgy meglesznek a tüneteid, de hiába várod, mégse jön. Ezek az első tünetek. Mikor eltelik 1-1,5 hét ezzel a várakozással, akkor kell tesztet csinálni, és megnyugodni/orvoshoz menni rögtön.
2009. márc. 24. 14:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezért kell megbízható módszert választani. Vagy a nagyobb biztonság érdekében kombináljátok megszakítással!
2009. márc. 24. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!