Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma keveset ettem, mégis 3szor kellett nagyvécéznem. Gyengülhetett a fog. Gátló hatékonysága?
Figyelt kérdés
Szóval csak 2 kiflit ettem, meg sok fagyit, meg ittam mellé sok citromos vizet és mégis 3szor mentem nagyvécézni. Ugye hasmenésnél gyengülhet a hatékonysága, de az én esetben ugye nincs erről szó? Légyszi nyugtassatok meg:( Mert az állaga nem volt folyós, hanem normális, így nem felszívódott a gyógyszer rendesen, nem?2011. jún. 17. 21:39
11/11 anonim válasza:
jo nem azt mondom hogy ne szedje,de felesleges parázni zeen föleg ha sima kaki van és nem hasmenés.igen szedni kell rendesen ez tény,de amellett is lettek terhesek nem egy ember.de van aki azért nem lesz az mert egyáltalán életében szedte azt a sz*rt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!