Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Több tabit vettem be. Lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több tabit vettem be. Lehet gond belőle?

Figyelt kérdés
Szombaton kéne bevennem az utolsó tabit, de péntekig elég csak. Nem emlékszem miért vettem be többet, lehet azt hittem hogy elfelejtettem bevenni, és egy nap kettőt vettem be. Lehet ebből baj? Késhet a menzeszem, vagy esetleg gátolhatja a védettséget?
2011. jún. 15. 15:59
 1/2 anonim ***** válasza:
velem is előfordult egyszer. a nőgyógyászom akkor azt mondta, hogy szedjem végig normálisan az aktuális levelet, tartsam meg a szünetet rendesen 7 napig, majd kezdjem el normálisan a következőt, így csak annyi lesz, hogy a ciklusom előrébb jön egy nappal. nem mondta, hogy kéne kiegészítő védekezést alkalmaznom, de ha nagyon aggódsz, akkor tedd meg:)
2011. jún. 15. 16:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, ilyenkor tényleg nem kell. Nekem egyszer hasmenésem volt, ezért pótolnom kellett egy tabit, így nekem is csak 20 tablettám volt 21 napra. Úgy jártam el, mintha kihagytam volna egy szemet a 3. héten. Vagy tartsd meg a 7 napos szünetet és szedd tovább rendesen, vagy szünet megtartása nélkül kezdd el a következő levelet. Ha ezek vmelyikét választod, akkor teljes mértékben védett maradsz.
2011. jún. 15. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!