Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma éjjel lefeküdtem a barátommal, nem használtunk óvszert de csak nagyok kevés ideig és persze nem ment el,20. a körül kellene megjöjjön vegyek eseményutáni tablettát?
Mi már megint ez a sok jajveszékelés? Esemény utáni tablettát semmiképp ne írass fel! És jobban tennéd, ha egy orvosnak elmesélnéd az egészet, ha te nem tudsz mérlegelni, akkor majd ő megteszi helyetted és ha jónak látja, felírja az esemény utánit. Ne az ittlévőktől kérj tanácsot, mert itt mindenki vészmadár (tisztelet a kivételnek).
Ha most fog megjönni, akkor nagyon kicsi az esély a teherbeesésre, még akkor is, ha esetleg beléd élvezett volna (persze akkor nagyobb lenne). Nekem 19-én szokott megjönni minden hónapban, de már várom 3 napja, de 100%, hogy nem vagyok terhes.
Szóval lényeg, ami lényeg: ha magadtól nem tudsz mérlegelni, akkor orvost keress fel, ne pedig itt kérdezősködj.
Miert kell it az embereket lehurogni? ha valami kerdest tesz fel???? NEM ERTEM! Na mindegy. a kerdesre valaszolva.. nem kell esemeny utani tabletta. Nos az elovaladektol is igaz terhes maradhatsz! De ennek naon keves az eselye 100 nobol 35 marad teherbe egy ev alatt.Es annak a 35 nonbol ki tudja hany elvetel... stb stb. Nyugi, ha idegeskedsz akkor biztos hogy kesni fog. Azert annyira konnyen nem lehet teherbe esni, ahogy sokan eloadjak.Nezd vegig hany no kuzd nap mint nap azzal,hogy hogy is eshet teherbe mert mar 1-2-3-4-5 eve probalkozik s semmi. Szal azert a sok suket valaszra nem kell adni :)
NYUGI!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!