Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm havija 2 hetet késik. (? )
Figyelt kérdés
2 hete késik neki, viszont az is igaz, hogy mostanában rengeteg stressz éri, sokat idegeskedik, és éppen ezért volt, hogy nagyon a pohár fenekére nézett. Ezek mennyire befolyásolhatnak? Azt is tudni kell, hogy mindig gumival védekezünk és én mindig nagyon figyelek + minőségi, drága óvszert használunk, nem igazán lyukadhatott ki. A fent említett okokon kívül mitől késhet még neki? Front, ilyenek? Egyébként holnap megyünk terhességi tesztet venni, ha minden igaz, de azért jó lenne előrte tudni 1-2 dolgot.2011. jún. 13. 21:10
1/3 anonim válasza:
Már előbb kellett volna tesztelni, de bőven késhet ennyit.
2/3 anonim válasza:
Nekem is késett régen.. majd 2 hetet... és még az is rátett hogy a késés miatt izgultam ezért még nehezebben jött meg...
3/3 Anders válasza:
Tehát ha izgulunk akkor megspóroljuk a tampon árát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!