Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fogamzásgátló, ami nem hízlal? Melyik a leghatékonyabb fajta?
Nem tudom, miért hiszi mindenki azt, hogy a fogamzásgátló hizlal.
Igen, ott van a mellékhatások között, de senki nem tudja előre megmondani, hogy fogsz e tőle hízni. Én 2,5 éve szedek Lindynette-t és egy dekát sem híztam tőle, semmilyen mellékhatás nem jelentkezett, csak kicsit nőttek a melleim. A barátnőm ugyanezt szedi, ő rendszeres sportolásba kezdett idő közben, és leadott 10 kilót, nemhogy hízott volna...
Egy másik barátnőm nem tudom, milyet szed, de ő se hízott tőle semennyit.
Egy lány van a baráti körömben, aki kicsit hízott, de közben a mellmérete 75B-ről 85C-re változott.
Szóval IGEN, van olyan, ami nem hizlal, Neked kell megtalálni a megfelelő fajtát.
Egyébként ha rendszeresen szeded a gyógyszert, úgy, ahogy elő van írva, akkor nincs szükség az óvszerre mellette. A fogamzásgátló a peteérést gátolja, így ha mindent az előírás szerint csinálsz, akkor képtelenség teherbe esni mellette- tehát nem kell óvszer.
Persze rengeteg mellékhatása lehet, ezért is kell előtte nőgyógyászhoz menni, vérvételre, Leiden mutációt vizsgáltatni, és az orvostól tanácsot kérni.
20/L
én pont a lindynette-től szedtem fel 10 kilót 4 hónap alatt 2 éve... de ilyenkor váltani kell, helyesen felírva valóban nem okoz mellékhatást. (én nem szóltam mert rám fért, bár így utólag bánom :D)
egyébként a tabi + megszakítás hihetetlen hülyeség sztm. a tablettának pont az a lényege, hogy azt az igazán intim pillanatot ne csorbítsa el semmi, ha úgyis ki akarod huzatni utolsó pillanatban, akkor meg védekezz máshogy, ezért ne szedj hormontartalmú dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!