Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mensesz első napján kell elkezdeni szedni. Akkor az első ciklusomat még nem törli el?
Symicia tablettát írt fel a nődoki. Azt mondta, hogy a vérzésem első napján kezdjem el. Az elsőt már bevettem, de a vérzésem nem csillapodik. Ez így normális? Hat egyáltalán?
18/L
Igen, az. Fogamzásgátló témakörben tettem fel a kérdést.
Azért gondolom, hogy el kéne múlnia, mert 21napos tabit írt fel az orvos, és a 7 szünetnapon kéne megjönnie. Meg állítólag kicsit csillapítja is a menszeszt, tehát kevesebb vér lesz.
Nekem Lindynette 20am volt!Ugyan úgy első napján kezdtem el szedni!Nem csillapodott,ugyan úgy mensiztem mindig!Aztán letelt a 21 nap és kb rá 3 napra megint megjött!Teljesen normális volt!De nem várod meg hogy elmúljon hanem ugyan azon a napon kezded szedni a következő levelet!
pl én mit tudom én,mondjuk,
június 6.án hétfön kezdtem szedni,letelt a 21 szem(júl 26.án) megjött júni 29.én(tart a mensim júli 5-6.ig)de 4.én hétfön újra szedem a gyógyszert!A mensi meg majd elmúlik amikor szokott!
Remélem érthetően írtam le!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!