Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomal nemiéletett élünk (gumival) és mielőtt elmene rá 2percel előtte kihuzza és ugy megy el a gumiba (nem volt lyukas a gumi) most vasárnap kellet volna megjönni (28 napra szokott megjönni). Vajon miért nem jött meg, terhes lehetek-e?
Nem lehetsz, ha nem csúszott hiba tutira ebbe az elméletbe.
Ezer oka lehet annak, hogy nem pontos.Pl ha van vagy két kiló súlyingadozásom, már akkor tuti, hogy nem pontos, vagy stressz, vagy még kb. ezeregy dolog.
nem, nem vagy az, nyugi.Aki meg gyalázza kérdezőt, az kérem, hogy ne tegye.Az hogy valaki aggódik, és ilyet nem tud esetleg a környezetében megkérdezni valakitől, aki megnyugtathatná, az természetes hogy parázik.Létezik olyan aki még nem parázott azon, hogy terhes?Én kevés dologban vagyok olyan megfontolt, mint a védekezésbe, még a gyógyszer sem 100%os, és ha nem jön meg, akkor mindenki fejében megfordulhat.Ne bántsátok,én itt azért láttam már hülye kérdést, ha ő aggódik ezen, akkor nem hülyeség.
Ne idegeskedj, nem vagy terhes. Kb 0 az esélye, így hogy rendesen védekeztek az elejétől gumival és nem szakad ki. Egyébként felesleges a végén kihúznia, ha van rajta gumi. Nekem volt, hogy késett 5 napot is, szintén rendes védekezés mellett. Ne stresszelj, mert akkor meg az miatt nem fog megjönni még pár napig :)
19/N
Nem vagy az.
Am milyen egy gumival nemi életet élni? Főleg ketten.
"Barátomal nemiéletett élünk (gumival)"
Na jól van, csak vicceltem :) De mielőtt legközelebb dugtok, házasodjatok össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!