Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gumit kéne vennem szerintetek?
Szerintem nincs olyan típus, ami nem szakadna elvétve ki (elég csak beleolvasni a hasonló kérdésekbe ezen az oldalon), bár nekünk még sose volt ilyen gondunk.
Ha még sosem próbáltál egyet se, akkor kezdésnek mind1, ráérsz kísérletezni később. Ha meg de, akkor már csak van valami elképzelésed, milyen fajtában mit érzel.
Noss... Mindenképp meg lesz az érzés, hogy rajtad van, ezt egyik márka sem tudja feledtetni (nekem lényeges különbség nem tűnt még fel). Azon túl, a legtöbb variáció inkább a partnerednek fog érzésváltást okozni. Pl mennyire érdes felszínű, ízesített-e, tudomisén világítson-e sötétben...
Ami neked leginkább érezhető, az az, hogy mennyire vastag az anyaga. A másik oldal mondjuk válogatósabb, lehet az adott lánynak kidörzsöli a bordázott felszínű, vagy neadjisten a latex-ra allergiás... Ezért én azt javaslom, hogy ha ezt nem beszélitek át előtte a leányzóval, akkor egy sima átlagossal indítsd a műsort. Mittomén, hasamra ütve durex classic (nekem anno bevált, ez itt nem a reklám helye akart lenni). Aztán ez úgy is egy közösen megbeszélhető téma lesz kettőtök között, hogy ő mit szeretne, te mit szeretnél... Meg még a végén ki is derülhet, hogy egyéb módon védekezik már, pl bogyó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!