Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb és leghatékonyabb fogamzásgátló?
Mindenkinek más a jó, mert nem vagyunk egyformák. Ami nekem jó, lehet neked nem jó...
Ne szedj Tri-Regolt, keress valami fiataloknak való új tabit. Én Mercilont szedtem, nekem bevált. Jókat hallok a hüvelygyűről is.
Beszélj a nődokiddal, és 3 hónap kell mire a szervezeted megszokja . ha gáz van, szól ja dokidnak, ad másikat, meg kell találni, ami neked jó.
Én is a Gracialra szavazok, 4 éve szedem! Alacsony hormontartalmú így fiataloknak is kiváló!Ilyen még pl: Meliane, Harmonet, Mercilon, Yadine, Yasminelle
Persze azért el kell menned a dokihoz, hogy megvizsgáljon, mert lehet, hogy neked nem ezt írja fel, mindenesetre azt mondd meg neki, hogy alacsony hormontartalmút szeretnél szedni! Az sztk-s dokik ált. a Tri-Regolt és társait írják fel előszeretettel, olyat ne szedj, ami Tri-vel kezdődik, mert nagyon magas a hormontartalmuk!
Én Belara-t szedek! Nem jelentkeztek ilyen tünetek,hogy hízás,mellnagyobbodás(mondjuk ezt az utóbbit sajnálom,hogy nem:))
De persze ezt majd az orvosod dönti el.aztán úgy szokták,hogy 3hónap ilyen próbaidőféle,hogy megfelelő-e számodra,mert ugye azt csak te tudhatod majd.
Pl.nekem eleinte ízületi fájdalmaim voltak,ill.szédültem.De ez csak 1hónapban.Ha tovább is van mellékhatás,olyankor kell váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!