Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A nospa nem csökkenti a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nospa nem csökkenti a fogamzásgátló hatását ugye?

Figyelt kérdés
ma dél kötül vettem be 1-et mert görcsöltem a mensi miatt. és ma este 9kor vettem be az 1. szem fogamzásgátlót. nem írja sehol, hogy hatna az egyik a másikra. jól gondolom?
2011. máj. 28. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
fú sajna bitos választ nem tudok, de úgy gondolom hogy smmiképp. A nospa egy görcsoldó, a fogamzásgátló pedig a hormonháztartásodra hat szóval szerintem tuti nem, de ha megnyugtat, kérdezz meg egy orvost.
2011. máj. 28. 22:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Sztem sem,de ha hatott rá,azt fogod érezni később szerintem.

Mondjuk ha befolyásolta,akkor áttöréses vérzésed lehet,bár,ha most vetted be az első szemet,akkor amúgy is lesz vérzésed tőle,szóval nem tudom.

De egyébként ne aggódj,nem hiszem hogy befolyásolta...én is most kaptam egy jó nagy adagot injekcióban...egy hirtelen jött betegség miatt...

Voltam orvosnál,és azt mondták nem lép kölcsönhatásba vele,meg antibiotikummal se(biz.fajták igen,de azok sem kölcsönhatásba lépnek velük,csak a felszívódásukat csökkenthetik biz.esetekben...)

Szóval,ne aggódj :)

2011. máj. 28. 23:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha megvan, akkor nem kell szedni gyógyszert. Avagy autómatikusan nincs mit gátolnia a nospának.
2011. máj. 31. 18:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem,mert ő most kezdte el,ilyenkor a menzesz első napján kell bevenni az első szemet.
2011. jún. 1. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!