Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumival való védekezés. Pontosan hogyan is?
nem vagyok idióta, de én úgy tudom, h gumi nélkül ne is kerüljön lent a közelembe, de a barátom azt mondta, h elég a felénél feltenni. (így se előváladék, se a vége nem jelent veszélyt.) az oltogatást kerülve, értékelhető vélemények érdekelnének :)
köszönöm
a gumit az aktus elejesn kell felhejezni ... elovalladektol is teherbeeshetsz ... egyszer utanna kellene nezni ilyen dolgoknak es csak azutan csinalni
szoval nem,nem eleg e felenel feltenni ... kulonbenis..mikor majdnem elmegy/elmentek akkor elkezdeni bajlodni a csomagolasal azert eleg kellemetlen mind2 fel szamara ...
mivel a gumi se nyújt 100%-os védelmet, így inkább jobb egyből azzal kezdeni.
Ha azt mondja hogy elég a felénél feltenni, akkor ilyen alapon kár is, mert kiveszi mielőtt elmegy. Csak szerintem szeretné kipróbálni gumi nélkül. Én is így vagyok vele, de amíg barátnőm nem szed fogamzásgátlót, addig én sem merem kipróbálni. Ne engedd neki hogy gumi nélkül próbálkozzon!
18/f
Szóval megtörtént? Ez esetben gratulálok, mert teherbe eshettél. Mivel az előváladékban is lehet sperma!
Volt már 1 doboz óvszer a kezedben? Ki kell nyitni, belekukkantani, kikotorni a használati útmutatót...Melegen ajánlom figyelmedbe!
A kedves párod meg marhára tudatlan, szal nem nagyon kéne hinned neki a saját érdekedben!
Ha én lennék a helyedben, már rongyolnék is 72 órás tabiért (feltéve ha benne vagy az időben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!