Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás akkor, ha óvszert már nem szeretnénk használni, de nem akarok hormonkészítményeket? 95% fölötti védelmet szeretnék.
Már másfél éve vagyunk együtt a párommal és úgy gondolom, az óvszer már nem a legalkalmasabb fogamzásgátló módszer.
Viszont a ciklusom és a hormonháztartásom olyan precíz, hogy nem szeretném elrontani hormonokkal, és félek a mellékhatásoktól. Kicsi mellem van és nem is szeretném, hogy más legyen, a plusz kilóktól is irtózom.
95% feletti védelem viszont nagyon kéne, mert még nagyon fiatal vagyok a babához.
Ajánljatok valamit, ha tudtok, légyszi!
Pharmatex termékekkel az a bajom, hogy folynak mindenfele, és nem az a 100%-os dolog... A tampon meg drága belőle. Egyéb? :S
Amíg döntesz, addig a hőmérőzést ajánlom, olvass utána, ha tényleg annyira precíz a ciklusod, akkor nyomon tudod követni, mikor kell mással is védekezni. De emellett persze a "veszélytelenebb" napokon is jobb, ha megszakítjátok.
Van már olyan spirál, amit még nem szült nőknek is felhelyeznek, mert eddig úgy volt, hogy csak azoknak tették fel, akik szültek. Persze azoknak is, akik még nem, de nekik sokkal kellemetlenebb, fájdalmasabb, több galibát okoz. Van belőle hormonos meg hormon nélküli is. Szerintem egy orvos jobban fel tudna világosítani, ötleteket is tudna adni.
Én évek óta Ph. hüvelytamponon élek, bár csak alkalmanként találkozok a barátommal, így megéri. De neked tényleg túl drága lenne, ha rendszeres a nemi életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!