Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ki milyen védekezés mellett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki milyen védekezés mellett esett teherbe?

Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 21:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Az egyik kedves barátnőm,aki nem szedhetett fogamzásgátlót és a kedves párja utálta a gumit megszakítással "védekeztek" vagyis nem védekeztek. Teherbe esett..
2011. máj. 21. 22:11
 2/18 anonim ***** válasza:
nekem is ugyanez volt. óvszerrel egyszerűen nem ment. azóta persze már nem engedek ilyet
2011. máj. 21. 22:12
 3/18 anonim ***** válasza:

én nem estem teherbe,

de anyukám tabletta mellett lett velem várandós, csak annak köszönhetem az életem, hogy a tabletta beállította a menstruációját így nem vett észre, csak mikor egy munkatársa szólt, hogy szerinte terhes.

2011. máj. 21. 22:23
 4/18 anonim ***** válasza:
Én a naptáras módszerrel estem teherbe.
2011. máj. 21. 22:39
 5/18 anonim ***** válasza:

3 különböző gyógyszer mellet 3 x is :(

pedig rendesen szedtem és nem hagytam ki napot

most injekciót használok elvileg az biztosabb

2011. máj. 21. 22:53
 6/18 anonim ***** válasza:
nekem több ismerősöm is tabi mellett lett terhes
2011. máj. 22. 14:31
 7/18 anonim ***** válasza:

Ha valakit tényleg érdekel a téma én párszor láttam egy jó ki sorozatot a travel&livingen (csak az a baj hogy késő este megy). A címe: nem tudtam, hogy terhes vagyok-> elég érdekes sztorik vannak benne.

[link]

2011. máj. 22. 15:03
 8/18 anonim válasza:
hüvelykúp mellett
2011. máj. 22. 17:33
 9/18 anonim ***** válasza:

Barátnőm óvszer mellett, pedig ki se szakadt, le se csúszott, és a partnere elég tapasztalt volt. Sose csinálták megszakítással se.

Azóta nem mer óvszerral csak és kizárólag tabival, de én már nem is merem neki mondani, hogy tabi mellett is lehet...

2011. máj. 24. 16:16
 10/18 anonim válasza:
láncfűrész
2011. máj. 24. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!