Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha márcsak 24óra maradt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha márcsak 24óra maradt a 72órából akkor a 72órás tabletta már nagyobb valószínűséggel nemfog hatni rendesen?

Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 21:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Idézőjelben írtam. Ha 28 napos a ciklusod, akkor kb. pont peteérés közepén voltatok együtt. Kiszakadt az óvszer, vagy mi történt?
2011. máj. 19. 21:41
 12/20 A kérdező kommentje:
igen kiszakadt.
2011. máj. 19. 21:44
 13/20 anonim ***** válasza:

Tudod peteérés idején a félnapok is számítanak. Ha a barátod fickói gyorsak és ügyesek ,akkor 2 óra alatt megtermékenyülhetsz.

A 72 órás pedig a létrejött terhességgel nem tud mit kezdeni. Ha ovulációd van akkor minden perc számít.

Általában ciklus elején és főleg a végén, annyira nem rémisztő, mert ilyenkor természetileg is védve vagy. De így... :S

(egyébként átérzem a helyzeted, mert velünk is előfordult már ilyen) Én drukkolok. Amúgy ha jól tudom, ügyleten tartanak tartalék tablettát, vagy ott írnak fel és az ügyeletes patikába el lehet menni kiváltani.

2011. máj. 19. 22:29
 14/20 anonim ***** válasza:
Istenem, ne órákat, meg százalékokat számolj, hanem vedd be. Bakker.
2011. máj. 19. 22:33
 15/20 anonim ***** válasza:
53%

"A 72 órás pedig a létrejött terhességgel nem tud mit kezdeni. Ha ovulációd van akkor minden perc számít. "

Pont arra találták ki a 72 órásat, hogy a megtermékenyült petesejt ne tudjon beágyazódni...

2011. máj. 19. 22:34
 16/20 anonim ***** válasza:
53%

A 72 órás pedig a létrejött terhességgel nem tud mit kezdeni. Ha ovulációd van akkor minden perc számít.

A 72 órásnak az a lényege, hogy a már megtermékenyített petét nem hagyja beágyazódni, nem pedig magát a megtermékenyítést akadályozza!!! Jó lenne utánanézni a dolgoknak, nem pedig felelőtlenül írni hülyeséget...

2011. máj. 20. 09:20
 17/20 anonim ***** válasza:

Utolsó: Te is utánanézhettél volna. A 72 órás többféleképpen is hat. Az egyik, hogy az ovulációt akadályozza meg, illetve a megtermékenyítést.

Vmi oka meg csak van annak, hogy 72 óráig hatásos. A beágyazódás ugyanis a 6. napon kezdődik. Ilyen alapon addig hatnia kellene, nem?

De nem hat. Már a harmadik napon is csak 60% az esély arra, hogy hat.

2011. máj. 20. 09:49
 18/20 A kérdező kommentje:
bevettem ma oylan fél 11környékén de olyat amit holnap 12óra mulva megint be kell vennem az mennyivel másabb?
2011. máj. 20. 13:44
 19/20 anonim ***** válasza:
Semmivel. Nem egy adagban van benne a hormon, hanem két adagban.
2011. máj. 20. 14:07
 20/20 anonim ***** válasza:
22:29-es vagyok. Köszönöm a sok hideget amit kaptam. Sajnos már nekem is kellett élnem a csodaszerrel. És volt biológia órám is, így nem a levegőbe beszéltem. A tájékoztatón is úgy van leírva, hogy a létrejött terhességet nem szakítja meg a tabletta.
2011. máj. 20. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!