Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi okból hagytad abba a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi okból hagytad abba a fogamzásgátló tabletta szedését?

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 21:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kisbabát akartunk.
2011. máj. 17. 21:49
 2/12 A kérdező kommentje:

és már osszejott? :) ha igen grat. , ha még nem akk sok sikert :P

Szerintetek megéri abbahagyni akkor is ha nem baba téma van az ugyben?

2011. máj. 17. 21:53
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert az exem 2 hetente egyszer szánta rá magát a szexre, én meg közöltem vele hogy felejtse el hogy havi 2 alkalomért hormonokkal tömöm magam. Utána még fél évig bírtam vele és kidobtam.

A mostanival kezd ugyanaz lenni a helyzet. Csak tudnám miért. Azt hittem a pasik akarják a szexet. Nem úgy néz ki...

2011. máj. 17. 21:57
 4/12 anonim ***** válasza:

Egy barátnőm például akkor hagyta abba, mikor tanulták az egyetemen a hatásait (pl. mellrákot okozhat, trombózisveszély stb). Utána fél évig nem jött meg neki... Aztán szakított a barátjával, összejött mással, és újra elkezdett szedni :D

Én majdnem 3 éve szedek, de nincs semmiféle mellékhatása, és nem riadtam meg a dolgoktól, amiket tanultunk róla.

20/L

2011. máj. 17. 22:02
 5/12 anonim ***** válasza:

Majd ha abbahagyod, akkor jelentkeznek a gondok :) Én nem szedtem soha, de már fel volt íratva, amikor barátnőmmel beszélgettem erről, aki már régóta szedte, sőt, már 2-3 gyógyszerváltáson is átesett. Ráadásul az orvosom is jófej, és nem mondott semmi biztatót a tabikkal kapcsolatban. Összevetettem az orvos tudását és barátnőm személyes tapasztalatait valamint anyukám tanácsát és végül arra jutottam, hogy köszönöm, nem kérek belőle.

22/L

2011. máj. 17. 22:08
 6/12 anonim ***** válasza:
1. fajta, kétszer akkorára nőtt a mellem tőle, fájt, és nem tudtam hason aludni. Abbahagytam. 2. folyamatos pecsételő vérzés. Abbahagytam. Aztán megbeszéltük a párommal, hogy 3. félét már nem akarok kipróbálni, megoldjuk máshogy.
2011. máj. 17. 22:13
 7/12 A kérdező kommentje:

Én most hagytam abba... vagyis csutortokon vettem be az utolsó darabot.

De viszont az orvosom azt javasolta, hogy szedjem teljesen addig amig terhes nem akarok lenni... ( 17 éves vagyok, szóval ez még nagyon messze lenne...

1 évig szedtem. Kb. 3alkalommal is azt mondtam az orvosomnak h abba akarom hagyni, de mégis mindig rábeszélt, hogy ne. nehogy teherbeessek vagy vmi.....De mond elhatároztam, hogy tényleg abbahagyom.

amúgy miu´tan abbahagytátok, változott valami? /hízatok,fogytatok, kevésbbe kívántátok az édességet, pattanások, rendszertelen menzesz,stb?/

2011. máj. 17. 22:17
 8/12 anonim ***** válasza:
hüvely szárazság és libidó csökkenés miatt, ezen kívül- bár ezt akkor még nem tudtam, kaja után nagyon felpuffadtam tőle, és sokkal kövérebbnek tűntem tőle, mióta abbahagytam, nem puffadok, és újra sok kedvem van a szexhez
2011. máj. 17. 22:17
 9/12 anonim ***** válasza:
A pattanásaim visszajöttek, de vettem ellene ilyen leszárító korrektort meg vichy krémet és minden szép
2011. máj. 17. 22:19
 10/12 anonim ***** válasza:

több gyszerváltáson túl vagyok,voltak kihagyásaim de általában 1 v több évig szedtem egyféle bogyót.

Hát kösz nem kérek többet...

egyetlen előnye volt a legutóbbi fajtának: megnőttek a melleim,végre formásak is lettek!

DE: állatira érzékeny volt a mellbimbóm,még a melltartó is zavarta,viszketett,volt h kisebesedett,állandóan izgalomban volt és a bal mellbimbóm is megnagyobbodott:S

Híztam vagy 10kilót...sporttal és diétával sem ment le sajnos:( Csökkent a libidóm.

Abbahagyáskor a 3.héten valami hihetetlen szexmánia tört rám:D lementek a melleim az eredeti formára,megszűnt minden probléma,és a kilók is szépen lementek:))))A pattanásokra még kiváncsi vagyok,h kijönnek-e...(kb 17éves koromtól szedtem ezt a sok sz*rt!)

24N.

2011. máj. 17. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!