Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okból hagytad abba a fogamzásgátló tabletta szedését?
és már osszejott? :) ha igen grat. , ha még nem akk sok sikert :P
Szerintetek megéri abbahagyni akkor is ha nem baba téma van az ugyben?
Mert az exem 2 hetente egyszer szánta rá magát a szexre, én meg közöltem vele hogy felejtse el hogy havi 2 alkalomért hormonokkal tömöm magam. Utána még fél évig bírtam vele és kidobtam.
A mostanival kezd ugyanaz lenni a helyzet. Csak tudnám miért. Azt hittem a pasik akarják a szexet. Nem úgy néz ki...
Egy barátnőm például akkor hagyta abba, mikor tanulták az egyetemen a hatásait (pl. mellrákot okozhat, trombózisveszély stb). Utána fél évig nem jött meg neki... Aztán szakított a barátjával, összejött mással, és újra elkezdett szedni :D
Én majdnem 3 éve szedek, de nincs semmiféle mellékhatása, és nem riadtam meg a dolgoktól, amiket tanultunk róla.
20/L
Majd ha abbahagyod, akkor jelentkeznek a gondok :) Én nem szedtem soha, de már fel volt íratva, amikor barátnőmmel beszélgettem erről, aki már régóta szedte, sőt, már 2-3 gyógyszerváltáson is átesett. Ráadásul az orvosom is jófej, és nem mondott semmi biztatót a tabikkal kapcsolatban. Összevetettem az orvos tudását és barátnőm személyes tapasztalatait valamint anyukám tanácsát és végül arra jutottam, hogy köszönöm, nem kérek belőle.
22/L
Én most hagytam abba... vagyis csutortokon vettem be az utolsó darabot.
De viszont az orvosom azt javasolta, hogy szedjem teljesen addig amig terhes nem akarok lenni... ( 17 éves vagyok, szóval ez még nagyon messze lenne...
1 évig szedtem. Kb. 3alkalommal is azt mondtam az orvosomnak h abba akarom hagyni, de mégis mindig rábeszélt, hogy ne. nehogy teherbeessek vagy vmi.....De mond elhatároztam, hogy tényleg abbahagyom.
amúgy miu´tan abbahagytátok, változott valami? /hízatok,fogytatok, kevésbbe kívántátok az édességet, pattanások, rendszertelen menzesz,stb?/
több gyszerváltáson túl vagyok,voltak kihagyásaim de általában 1 v több évig szedtem egyféle bogyót.
Hát kösz nem kérek többet...
egyetlen előnye volt a legutóbbi fajtának: megnőttek a melleim,végre formásak is lettek!
DE: állatira érzékeny volt a mellbimbóm,még a melltartó is zavarta,viszketett,volt h kisebesedett,állandóan izgalomban volt és a bal mellbimbóm is megnagyobbodott:S
Híztam vagy 10kilót...sporttal és diétával sem ment le sajnos:( Csökkent a libidóm.
Abbahagyáskor a 3.héten valami hihetetlen szexmánia tört rám:D lementek a melleim az eredeti formára,megszűnt minden probléma,és a kilók is szépen lementek:))))A pattanásokra még kiváncsi vagyok,h kijönnek-e...(kb 17éves koromtól szedtem ezt a sok sz*rt!)
24N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!