Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyibe kerül a fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül a fogamzásgátló tabletta?

Figyelt kérdés
Mi az eljárás, hogy hozzájussak? Muszáj dokihoz menni? (N18)
2011. máj. 13. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze h muszáj. Megvizsgál, vérvételre küld, felírja. Kb 7-12 ezer fajtától függően, olcsóbbról még nem hallottam, de lehet van. Mindenesetre nem fogja megkérdezni melyiket akarod, felírja amit jónak látja.
2011. máj. 13. 22:19
 2/5 anonim ***** válasza:
én jangee-t szedek, az kb 6200 3 hónapra
2011. máj. 13. 22:27
 3/5 anonim válasza:
A doktor muszáj, lehet máshogy is hozzájutni, de azzal a saját egészségedet kockáztatod. Ő fogja felírni Neked és 3 havi adagok kerülnek 5-12 ezerbe. Barátnőm a Yadine-t szedi, az 7000 forint 3 hónapra. Patikában lehet próbálkozni recept nélkül, de nem nagyon fogsz kapni és tényleg nem ajánlom ezt a megoldást!!!
2011. máj. 13. 23:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Úgy van, ahogy előttem írják. Még annyit hozzátennék, hogy valóban nem kérdezi meg a doki, melyiket akarod szedni, de te mondhatod, hogy olcsóbb kategóriába tartozzon. Én is mondtam neki, hogy lehetőleg 7 ezertől ne kerüljön többe, és így az "olcsóbbak" közül választotta ki a nekem megfelelőt, nem pedig kapásból a 12 ezreset írta fel.
2011. máj. 14. 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:

muszáj persze,nem c-vitaminról van szó.vérvétel kell,hogy egyáltalán szedheted-e.

5-12 000.

2011. máj. 14. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!