Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltam tesztet és negativ lett, aminek örülök. A mesim megjött, fogamzásgátlót szedek, csak nem olyan volt ez a mesi, mint a többi, ezért csináltam tesztet. A Lily terhességi teszt mennyire megbizható?
Figyelt kérdés
Mesi közben ugye nem baj,hogy csináltam tesztet?
De akkor amugy tuti biztos,h nincs baba ugye?
2009. márc. 11. 13:29
11/14 A kérdező kommentje:
Nem szedtem antibiotikumot ebben a 9 hónapban,csak lázcsillapitot,mert beteg voltam.De ugy ahogy leirtad te is most,h eddig nagyon fáj a mesi,néha meg csak alig,nekem is ilyenem van akkor ugy néz ki.Nekem is 5-6napos szokott lenni,most holnap lesz az 5.
2009. márc. 11. 14:42
12/14 anonim válasza:
Sztem nincs baj. lenne más jele is, ha terhes lennél. nyugi, semmi baj.
13/14 anonim válasza:
Olvasol valamit, amit félreértesz, és úgy megijedsz, hogy már semminek sem hiszel.
De egyébként ha gyógyszert szedsz, tesztet is csináltál és meg is jött, ezekben nem hiszel, pár ismeretlen ember szavának úgy, hogy nem is tudják ki vagy, miért hinnél?
14/14 A kérdező kommentje:
Amugy igazad van,lehet,hogy felfujom a dolgot,söt biztos,szerintem teljesen az agyamra megy,meg szerintem minden nönek az aggodalmaskodás hónapról hónapra.Nem tudom én nem lennék halál nyugodt sohasem:S
2009. márc. 11. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!