Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minipill fogamzásgátló (csak progeszteront tartalmazó) tabletta Pharmatex géllel/krémmel/tablettával kiegészítve mennyire nyújt biztos védelmet?
Figyelt kérdés
Nagyon félek a trombózistól, és úgy tudom, hogy ezek az ún. minipillek kevésbé hajlamosítanak rá, viszont a hatásfokuk sem olyan mértékű, mint a normál fogamzásgátlóké. Egyébként nincs bizonyított trombózishajlamom(még nem is vizsgálták mondjuk), de a családban már előfordult, ezért eléggé tartok tőle, és alternatív megoldásként erre a védekezési módra gondoltam.19/L2011. máj. 11. 11:37
1/6 anonim válasza:
Inkább pesszárium+spermicid.
A minipillek nem megbízhatóak, állítólag sok mellékhatásuk is van (össze vissza vérzés), terhesség alatt szokták ajánlani. A trombóziskészséget pedig szerintem az is növeli, csak nem annyira.
2/6 anonim válasza:
Én nem használnék fogamzásgátló mellé mást. Ennyi erővel szedned sem kellene, ha használsz mellette mást.
3/6 anonim válasza:
terhesség alatt?:D szerinted terhesség alatt kell fogamzásgátló? hanyas voltál te bioszból?
4/6 anonim válasza:
Elnézést elírtam: SZOPTATÁS alatt.
5/6 anonim válasza:
83%-osnak meg: EZ nem egy sima fogamzásgátló bakker!
A minipill nem úgy hat, mint a kombinált tabletta.
Ugyanis ált. nem állítja le a peteérést!
6/6 anonim válasza:
jaj akkor jó, már megijedtem, mondjuk 83%-kal nem lehetsz annyira hülye :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!