Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet kapni pesszáriumot? Megbízható módszernek számít?
Nem tudom, igaz-e, de sok helyen olvastam, hogy nem lehet kapni Mo-on.
Tudom, a tabletta mega gumi hatásfokát nem éri el, de rendeltetésszerű használat mellett megfelelő védelmet nyújt?Akinek vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatai, kérem ossza meg velem! 19/L
Az én dokim spermiciddel együtt használva esküszik rá. Hatásfoka olyan, mint a gumié (így spermiciddel együtt), és nincsen semmi káros mellékhatása. Nem lehet kapni Mo-n, de pharmafutáron keresztül lehet rendelni, úgy tudom:)
"A hüvelyi pesszárium a nők óvszere. Olyan különböző méretekben gyártott gumi vagy orvosi szilikon eszköz, mely a hüvelybe az aktustól akár teljesen eltérő időpontban is a méhszáj elé felhelyezve 98%-os valószínűséggel mellékhatások nélkül elzárja a spermiumok útját a méhűr elől. Nem zavarja a közvetlen testérzést és az orgazmust nem befolyásolja. Hatásfoka spermicid /spermiumölő/ zselével még tovább fokozható. A méretet orvos kell, hogy meghatározza, de mivel a fiatal orvosoknak ebben nem sok a gyakorlatuk, érdemes idősebb szakembert megkérdezni. Az eszköz megfelelő használat és kezelés mellett némi túlzással egy életre szól. A beszerzés Magyarországon egyelőre csak egy módon lehetséges, mert gyártó híján nem forgalmazzák: a 06 1 200 1882-es telefonszámon a Pharmafutárnál meg kell rendelni és 1 héten belül meghozzák és szükség esetén akár házhoz szállítják."
Nem szült nőknek úgy tudom a legkisebb méret kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!