Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kádban szex? :$ vélemények, tippek, és kérlek homályosítsatok fel a víz+gumi alias a kádban óvszerrel való védekezés kockázatairól kérlek!
Figyelt kérdés
amit a fentiekben leírtam, barátnőmmel kádban is ki szeretnénk próbálni, viszont hallottam pár dolgot ezen a téren, pl a gumi elvileg gázos, stb...értelmes válaszokat pls^^2011. máj. 5. 22:09
12/18 A kérdező kommentje:
majd eldugjuk, titokban neveljük 5 évig, terhesség alatt meg vakbeles lett az asszony azért nagy a has:DD éspersze a "segíííjt" szednénk közben:DD
2011. máj. 5. 22:31
13/18 A kérdező kommentje:
22:30 hát én személy szerint olyan suliba járok ahol szerencsére rendesebb "szolisok" vannak, semmi probléma valük, de nem értem a kivételezés okát...de eltérrünk a tárgytól:D szval a síkosság miatt rizikós csak?:o semmi károsodást nem szenved a gumi? mert engem iylenekkel és ehez hasonlókkal traktáltak...:PP
2011. máj. 5. 22:34
14/18 anonim válasza:
Hát tudod, ez olyan, hogy először elkezd nemcsúszni, aztán meg hopp, már eggyel több lyuk van rajta.
15/18 anonim válasza:
Előveszed az óvszer használati utasítását, és elolvasod. Ha árt neki a víz, akkor le lesz írva. Ennyi.
16/18 anonim válasza:
hát mi csináltuk kádban a barátommal, (jó nem végig, csak pár percig, mert utána ágyban kényelmesebb volt) és semmi baja nem lett a guminak
17/18 anonim válasza:
A barátommal zuhany alatt csináltuk gumival az nagyon jo volt.. :D kádban már kevésbé mert meglehet hogy lecsuszik, de kiszakadni tuti h nemfog :)
18/18 anonim válasza:
Mi csináltuk kádban nagyon jó 1 órán keresztül és nem volt a gumival gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!