Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a biztonságosabb módszer: óvszer vagy hüvelykúp/krém?
Hát akkor gondolkozzunk kicsit, ha a számok nem meggyőzőek:
egy óvszer gumiból készül, ha nem szakad ki, akkor a gumifal megfogja a spermát, hozzád sem ér. Phermatex pedig egy bevonatot képez a hüvelyben, ezzel keveredik el a sperma. Ha valamelyik mégis utat talál magának, akkor viszont eljuthat a petéig. Legalábbis így tudom elképzelni. Emiatt, ha ezt használod, akkor megszakítás a minimum, így maximum az előváladékból kerül oda 1-2 spermium, amivel csak elbán :)
Gumi kiszakadhat, ha nem veszitek észre, akkor gáz van.
Krémmel, kúppal, tablettával spermaölő anyag kerül a hüvelybe, amivel tényleg keveredik a sperma, és amihez hozzáér, azt elpusztítja kémiai úton. Szétroncsolja a sperma fejét, képtelenné válik mozogni, utat találni, megtermékenyíteni.
Én nem mondtam, hogy nincs spermaölő hatása. (Bár azt sem, hogy van, de a korábbi válaszokból ez kiderül)
De amihez hasonlítani tudom: pohárba engedsz egy kevés vizet (phermatex), majd a közepére teát öntesz gyorsan (a pénisz spermát lövell ki). A sötét tea el fogja érni a pohár alját is. Egyre világosabb lesz, de az elején még sötétebb foltban megmarad. Szerintem ugyanígy a sperma is áthatolhat, ezért 4-20 között van a Pearl-Index-e.
De elfogult vagyok, én nem bízok az ilyen módszerben.
(3-mal ezelőtti vagyok)
Látom semmi képzelőerő, de mindegy.
Mindenki csinálja, ahogy akarja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!