Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Valaki csinálta már így? (katt)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki csinálta már így? (katt)

Figyelt kérdés

nemrég, pontosabban 24.-én kezdtem el szedni a Sensonette nevű fog. gátlót. elolvastam a betegtájékoztatót. az van írva, hogy az első szemtől véd, ha a menzesz első napján veszed be..

na de arra vagyok kíváncsi, hogy valaki volt-e már olyan bátor, hogy az első héten le is feküdt a barátjával kiegészítő védekezés nélkül? és persze nem lett baja:

2011. máj. 1. 00:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem ezzel a fogamzásgátlóval, de igen, én voltam ilyen bátor. Nincs gyerekem :)
2011. máj. 1. 00:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Najó, lehet hogy túloztam, hisz az első héten még megvan. Legyen inkább második hét eleje.

(Rég volt, nem emlékszem pontosan, de sosem vártam több hetet vagy hónapot, mert féltem volna.)

2011. máj. 1. 00:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem úgy volt, hogy febr 16-án megjött, elkezdtem szedni, megvolt 27-ig, és 28-án feküdtünk le először:) Ja és 2010-ben, és még azóta sem vagyok anyuka :) De azért én azt javaslom, hogy vagy várj egy kicsit, vagy használjatok óvszert, nem szeretném, ha az én példám miatt felbuzdulnál, és menne hozzátok a gólya :) Üdv! :)
2011. máj. 1. 01:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Volt munkatársam első gyerekével fog. gátló mellet esett teherbe, másodikkal spirál melett....
2011. máj. 1. 04:42
 5/6 A kérdező kommentje:

fuu, hát köszönöm a válaszokat. :)

egyenlőre úgy vagyok vele, hogy még mindig beteg vagyok, legalábbis csak ilyen barnás, kíváncsi vagyok mikor hagyja abba.

2011. máj. 1. 10:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne használd már ezt a "beteg vagyok" kifejezést. Eddig is zavart, de megint képes voltad leírni. EZ NEM BETEGSÉG, NEM VAGY BETEG! ÉS ne is írj ilyeneket!
2011. máj. 3. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!