Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 napja fogyott el a második levél Mercilonom és még nem jött meg. Normális ez?
Szerintem ez mindenkinél máshogy van! Nekem is volt úgy az elején, hogy csak az 5. napon jött meg. Aztán beállt és mindig a 4. napon jön meg!
[link] itt megtalálod a tablettád betegtájékoztatóját, ha nem lenne meg!
Azt írja arra az esetre, ha nem jönne meg, hogy:
Ha pontosan az útmutatásoknak megfelelően szedte a tablettát, nem hányt, és nem szedett más gyógyszereket, szinte kizárt a terhesség lehetősége. Szedje tovább a Mercilon-t a megszokott módon.
Ha egymás után kétszer is elmarad a havi vérzés, lehetséges, hogy teherbe esett. Haladéktalanul forduljon orvoshoz. Kizárólag a terhességi próbák elvégzése után, orvosa javaslatára folytassa a Mercilon szedését.
én is ezt szedem és nekem mindig a 4.napon jött meg eddig, viszont ebben a hónapban az 5.napon. Pedig rendszeresen szedem...
Szerintem az is lehet hogy most megint a 6. napon jön majd meg, de én felkeresném az orvost és megmondanám neki, mert lehet nem ez a megfelelő gyógyszer számodra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!