Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nappal ésőbb jött meg a menzeszem, mint szokott. ez bajt jelenthet?
Figyelt kérdés
Lindynette 20 (3x21) fogamzásgátlót szedek több, mint 3 éve. Múlt hónapban az utolsó 3 db tablettát nem szedtem be, mert előbbre szerettem volna hozni a menzeszem.
(Eddig máskor ilyet nem csináltam, mindig rendesen szedtem a tablettát. ) A nőgyógyászom azt mondta, hogy ezt meg lehet csinálni, és a 7 napos szünet után a tabletta így is normálisan fog hatni. Akkor a 7 napos szünet 4. napján meg is jött a menzeszem, ahogy máskor is, utána a 8. napon elkezdtem rendesen szedni a következő adagot, de ez után az adag után a szünetben nem a 4. napon, hanem az 5. napon jött meg a menzeszem. Lehet, hogy az egy nap késés arra utal, hogy nem hatott a tabletta, és esetleg terhes vagyok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2008. febr. 12. 20:44
1/3 anonim válasza:
ne viccelj! biztos hogy nem vagy terhes! mivel a tabletta kihat a menzesz lefolyására így nem kéne azon aggodnod hogy egy nappal elöbb jött meg. a tabletta meg bizots hogy hatott, de ha megszeretnél nyugodni menj el a nőgyogyászhoz aki a tablettát irta fel.
2/3 anonim válasza:
Tuti nem vagy terhes és tuti nincs semmi baj. Mivel a tabi kihat a menszeszedre ez azért van mert előző hónapban kicsit bekavartál és ennyi, nincs semmi gáz. MÁr az is sokat számít, ha nem pontosan egy időben szeded mindig, szóval nyugi.
3/3 anonim válasza:
Ne izgulj, biztos, hogy nem vagy terhes! Nekem is volt már így, hogy pl. ideges voltam és nem jött meg a 4. napon, hanem csak az 5.-en!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!