Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló implantátum?
Figyelt kérdés
Véleményeket szeretnék hallani ezzel a fogamzásgátló módszerrel kapcsolatban és hogy Magyarországon hol ültetik be.
Sz-Sz-B Megyében élek, a környékünkön és a szomszéd megyében öt nőgyógyászatot hívtam fel ezzel kapcsolatban, de csak olyan válaszokat kaptam, hogy nem ismerik, még nem hallottak róla, ahol meg hallottak ott azt mondták, hogy Magyarországon nem engedélyezett. Az interneten viszont "patika" oldalakon is fent van.
Előre is köszönöm a tájékoztatást. 26/L
2011. ápr. 19. 09:19
1/2 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Felíratod receptre, vérvizsgálat után kb 30-36 ezerért beteszik, 3 évig béke van. Már hogyne lenne engedélyezett? Heves megyében az :)
2/2 A kérdező kommentje:
Szóval engedélyezett. Én is így gondoltam. De akkor nekem miért mondták azt, hogy nem az (már ahol egyáltalán hallottak róla). Próbáljam meg magán dokinál? Azok talán felvilágosultabbak.
Köszönöm a választ.
2011. ápr. 19. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!