Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom mint kiderült nem szereti az óvszert és nem is használja! Én gyógyszert nem szedek és nem is akarok! Semmilyen más fogamzásgátlót nem használok! Akkor hogyan védekezzünk?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 17:39
11/12 anonim válasza:
A fogamzásgátlót megértem miért nem akarsz szedni..Nagy a hormontartalma akár el is hízhatsz tőle rendesen:S
Szóval, vagy kompromisszumot köttök vagy...
Egyébként azt nem hiszem le, hogy a barátodnak nem jó az óvszer hiszen olyan vékony gumik is léteznek meg külön méretekre is van, szóval nem tudom, hogy hogy nem tudja benne élvezni..Szerintem ez már csak lelki eredetű, hogy miért nem akar óvszert húzni azt kérdezd meg tőle, hogy miért ódzkodik tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!