Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer és sikosító együtt?
Tom h vannak olyan óvszerek amin van sikosító,de!
Engem az érdekelnek h Durex és Masculan óvszerhez milyen sikosítót lehet használni...tudnátok tippeket?
Szerintem mindkettőhöz használhatsz bármilyet de ajánlott a saját márkájának síkosítóját alkalmazni.
(Jah és a legegyszerűbb síkosítók a legjobbak mert pl.a durex ízesített nem hogy síkos, egyenesen ragad...)
Bartoline gel, gyógyszertárban kapható, biztosabb, és minőségibb, mint a szexshopok különféle kencéi.
Szükségből jó a langyos, vagy meleg tusfürdős víz.
Hasonlóan az egyszerű Vazelin, vagy a paraffin olaj, vagy tejrém is megfelel,ezek is vannak a patikában.
Szükségből jó a langyos, vagy meleg tusfürdős víz.
Hasonlóan az egyszerű Vazelin, vagy a paraffin olaj, vagy tejrém is megfelel,ezek is vannak a patikában.
Ezt ki ne próbáld, hacsak nem akarsz gyereket! A tusfürdők károsítják a gumit, ahogy a vazelin, olajok is!!!!! GUMIVAL EGYIK SEM HASZNÁLHATÓ!
"Bartoline gel-t" és "tusfürdős izékat" nem akarok használni mert az nem oda való...
A sikosítóról kérdeztem :/
1.3.4. válaszolóknak köszi:)
Tudnátok írni ezzel kapcsolatban tapasztalatokat? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!