Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 12 napot késik a menszeszem....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 napot késik a menszeszem. Negatív a terhességi teszt (most csináltam). Megnyugodhatok?

Figyelt kérdés
egyszer már előfordult h kimaradt...plusz mindig késik
2011. ápr. 17. 12:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mikor volt az aktus? Ha még nincs két hete,hogy szexeltetek,akkor a terhességi teszt sem lesz megbízható.Ezért az aktustól számítva legyen meg a minimum 14 nap!

Ha mindig késik,akkor két dolog lehetséges.Vagy nem 28 napos a ciklusod,hanem több és azt kellene megfigyelned,hogy mennyi.35 naposig még normálisnak mondható.Ha pedig van olyan hónap,hogy nem is jön meg,akkor érdemes kivizsgáltatnod magad.A fogamzásgátló szedése nem old meg semmit,csak elhalasztja a problémát akkor,amikor ténylegesen a családtervezés lesz a fő cél.A rendszertelen ciklusnak oka van és ezt kell kideríteni,kezelni.

2011. ápr. 17. 15:50
 12/12 anonim válasza:
Ne aggódj! Nekem majdnem 2 hónapot maradt ki. Elmentem orvoshoz és ő sem talált semmi rendellenességet. De azért a biztonság kedvéért vizsgáltasd ki magad!
2011. ápr. 18. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!