Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ManóÓócska kérdése:
Fogamzásgátló használata?
Figyelt kérdés
Elolvastam a betegtájékoztatót, de igysem világos. Azt tudom hogy a mensi első napján kell bevenni az elsőt és ha az szerda akkor a szerdaibogyót és mek a nyilak szerint az első levél után 7 nap szünet, eközbe megbetegszem.. és 8adik napon megint kezdhetem szedni a 21et?és ha az nem szerdára esik pl?akk mivan?2011. ápr. 14. 20:18
1/7 anonim válasza:
megbetegszem? =megjön ? igen, elkezded szedni a következő levelet, ami ha szerdán vetted be az utsót ha kiszámolod 7 napot kihagysz csütörtökön kell beved a következő levél első szemét.
2/7 anonim válasza:
a következő levelet majd ott kezded szedni ahol vagy épp hétben.
4/7 anonim válasza:
Jaja, számolj utána! Szerdára fog esni. Pont ez benne a jó, hogy mindig azonos napon kell kezdened, így könnyebb megszoknod, hogy ne felejtsd el. Ja, és ne mondd már, hogy megbetegszel, nem betegség az. Főleg majd meglátod így gyógyszerrel...a görcsöket elfelejtheted. Legalábbis ez az én tapasztalatom.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:)
2011. ápr. 14. 20:50
6/7 A kérdező kommentje:
jaj, és még annyit h ha a 8adik napon is menstruálok még attól bevehetem a következőket?
2011. ápr. 14. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!