Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív szenet szedtem, hat a fogamzásgátló? Részletek lent.
Az elmúlt napokban igen erős hasmenésem volt,a fogamzásgátlót este 7 körül szoktam bevenni,és utána nem mentem el wc-re.Csak másnap reggel,és napközben ment a hasam,tehát a fogamzásgátló felszívódásához szükséges 3-4 óra eltelt.
Most értem a levél végére,és az első tabletta mentes napon aktív szenet kezdtem el szedni,ezt két napig szedtem,közben megtudtam,hogy ez megköti a fogamzásgátló maradékát is.
Most akkor a 7 napos tabletta szünet végén ugyanúgy elkezdhetem szedni a szabály szerint a gyógyszert,és egyből érvényes a hatása,vagy pedig az aktív szén miatt,7 napig kiegészítő védekezést kell alkalmazni?(mert nem a menzesz első napján veszem be,mint ahogy először kéne..)
Szerintem mindenképpen várok 7 napot a szex-el,de azért kiváncsi vagyok,hogy logikusan gondolom-e?
Vagy mivel már nem szedtem a gyógyszert,és akkor kezdtem el az aktív szenet,így úgyanúgy hat-e?
Kb.3 hete nem élek szexuális életet.
Úgy olvastam az aktív szén a fogamzásgátló hatását is módosítja,ez egy tény.
Nem hánytam,csak hasmenésem volt,napi olyan 4x voltam wc-n.
Érdekes,de semmivel nem ittam többet mint ha egészséges lettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!