Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy a tablettamentes időszakban nem jelentkezik vérzés?
Figyelt kérdés
Elkezdtem szedni a yasminelle fogamzásgátlót. Most fejeztem be az első levéllel. Mindent úgy csináltam ahogy elő van írva. Az első 7napban óvszerrel is védekeztünk. Most vagyok az 5. tablettamentes napon, de vérzés még nem jelentkezett. Sem semmi arra utaló jel. Mármint semmi olyan érzés ami előtte 2-3 nappal jelentkezni szokott. Van okom aggodalomra? Egy évvel ezelőtt már szedtem tablettát, akkor 1évig, de ilyesmi nem történt soha.2011. ápr. 13. 11:57
1/3 anonim válasza:
Ha ez az első levél, akkor előfordulhat. Még megjöhet egyébként. Sőt, olyan is van, hogy "csak úgy" kimarad egy. Ha nem jön meg, és van rá esély, azért egy terhességi tesztet én csinálnék, plusz elmennék a dokimhoz.
2/3 anonim válasza:
Tesztelj egyet, ha negatív, akkor kezdd el a következő levéllel szedni. Ha a következő 7 naposban is kimarad és még mindig nega a teszt, irány a doki, mert ez a tabletta neked nem jó.
3/3 anonim válasza:
Nekem is maradt ki, ráadásul egy éves szedés után. 3 tesztet csináltam, mind negatív lett, a következő azonban normálisan megjött. egközelebb neked is megfog, ha nem, irány az orvos, én is azt csinálom, ha jövőhéten megint kimarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!