Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jár vagy járt itt valaki Dr. Kovács Róbert nőgyógyászhoz Nyíregyházán?
Mi a véleményetek róla? Jó orvos? Vagy tudtok valaki mást ajánlani helyette!
Itt csak egy ajánlást láttam róla, de az is csak az internetcíme volt!
hát nála pont nem jártam de tudok ajánlani egy másik nyíregyi nőgyógyászt aki nagyon jó :) (én hozzá járok)
dr seres andrea
mini klinika ferenc krt 4/a
szerda 17-19
tel: 0630-2584-115
kedves, 30 év körüli határozott, alapos. és NŐ :)
Szia!
Én hozzá járok, jelenleg 25 hetes kismama vagyok. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Egy vizsgálat 8000 ft (magánrendelőben). Kedves, mindent elmond, bátran kérdezheted bármiről, megadja a telefonszámát ha bármikor bármi gondod van felhívhatod.
Kérdezz nyugodtan ha másra lennél kíváncsi.
Hát most nagyon megnyugtattál! Pont pénteken megyek hozzá, gondoltam kipróbálom vélemények nélkül, de most mégis megnyugtató a tudat, hogy valaki jót mond róla! Igaz tudom nem mindenkinek válik be egy orvos, de remélem nekem ő lesz a megfelelő és nem csalódom! Tudod, nekem fontos az első benyomás!
Kicsit aggódom mert a fogamzásgátlómmal vannak problémáim, és csak reménykedni tudok hogy ő utólag elvégzi a szükséges vizsgálatokat és figyelembe fogja venni a gyógyszerem mellékhatásait! Ugyanis jártam olyan orvosnál aki rám sem hederített mikor a mellékhatásokról beszéltem!
Köszönöm a véleményt!!
Nagy kalappal a babához, remélem miden rendben fog menni nálatok!
Ja és egyébként fogadott orvosod is lesz!
Szia!!
Szerintem neked pont rá van szükséged. Mindenkitől jót hallani róla, ráadásul fiatal, ami nem hátránya. Az asszisztense is kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!