Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarazatok el nekem valamit, mert nem ertem, akkor hogy is van?
Mivel meg csak 7napja tortent, ezert NEM fogja kimutatni. Szextol szamolva minimum egy het, de akar 10nap ,mire megtortenik a beagyazodas es csak a beagyazodastol kezdve kezdi el a szervezet termelni a HCG-t. Ergo szex utan leghamarabb a 10.naptol erdemes tesztelni, de az orvosok is inkabb 14napot mondanak.
Nekem a lanyomat menzesz elott 3-4 nappal, szex utan kereken 10 nappal kimutatta az erzekeny First Response teszt es a csik se nem halvany, se nem eros nem volt, de szabad szemmel siman lathato es ez azota is megvan (majd' 3 evvel kesobb, tehat nem szellemcsik volt). :)
Nagyon koran nem erdemes tesztelni, mert nem fogja kimutatni. Hiaba ma esedekes a menzeszed, mivel a baleset csak 1 hete tortent, meg varjal egy jo 3-4 napot,es akkor is csak erzekennyel tesztelj.
"mivel a beagyazodas 3 nap, nem veletlen a 72 oras tabletta sem, szoval 3 nap utan szinte mind kimutatja majdnemhogy 100%os pontossaggal."
Ekkora baromságot is régen olvastam. Minek okoskodik olyan, aki nem ért hozzá?
A beágyazódás a 6.-7. napon kezdődik!!!!!!!
Majd utána kezd el termelődni a HCG, de kell neki pár nap, míg olyan koncentrációban lesz jelen, amit már kimutat a teszt.
A legérzékenyebb is beágyazódás után 3 nappal mutatja ki, azaz a 10. napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!