Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Magyarazatok el nekem valamit,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarazatok el nekem valamit, mert nem ertem, akkor hogy is van?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a terhesseget a teszt a 10-12 nap mutassa ki,a terhessegi teszt hasznalati utasitasaba pedig azt irja, hogy mar a menstruacio elso napjan lehet tesztet csinalni. ha a baleset 7 napja tortent,es ma kell megjojjon, akkor a reggeli vizeletembol mar megbizhato eredmenyt mutat?
2011. ápr. 9. 09:00
 1/4 anonim ***** válasza:
59%

Mivel meg csak 7napja tortent, ezert NEM fogja kimutatni. Szextol szamolva minimum egy het, de akar 10nap ,mire megtortenik a beagyazodas es csak a beagyazodastol kezdve kezdi el a szervezet termelni a HCG-t. Ergo szex utan leghamarabb a 10.naptol erdemes tesztelni, de az orvosok is inkabb 14napot mondanak.

Nekem a lanyomat menzesz elott 3-4 nappal, szex utan kereken 10 nappal kimutatta az erzekeny First Response teszt es a csik se nem halvany, se nem eros nem volt, de szabad szemmel siman lathato es ez azota is megvan (majd' 3 evvel kesobb, tehat nem szellemcsik volt). :)

Nagyon koran nem erdemes tesztelni, mert nem fogja kimutatni. Hiaba ma esedekes a menzeszed, mivel a baleset csak 1 hete tortent, meg varjal egy jo 3-4 napot,es akkor is csak erzekennyel tesztelj.

2011. ápr. 9. 09:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen valaszat
2011. ápr. 9. 09:07
 3/4 anonim ***** válasza:
az elozo valaszolonak nincs igaza szerintem mivel a beagyazodas 3 nap, nem veletlen a 72 oras tabletta sem, szoval 3 nap utan szinte mind kimutatja majdnemhogy 100%os pontossaggal.
2011. ápr. 9. 09:56
 4/4 anonim ***** válasza:

"mivel a beagyazodas 3 nap, nem veletlen a 72 oras tabletta sem, szoval 3 nap utan szinte mind kimutatja majdnemhogy 100%os pontossaggal."

Ekkora baromságot is régen olvastam. Minek okoskodik olyan, aki nem ért hozzá?

A beágyazódás a 6.-7. napon kezdődik!!!!!!!

Majd utána kezd el termelődni a HCG, de kell neki pár nap, míg olyan koncentrációban lesz jelen, amit már kimutat a teszt.

A legérzékenyebb is beágyazódás után 3 nappal mutatja ki, azaz a 10. napon.

2011. ápr. 9. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!