Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » El szeretném tolni a menzeszem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El szeretném tolni a menzeszem első napját, de csak 1 nappal. Lehetséges, hogy csak 1 napos gyógyszerszünetet tartok anélkül, hogy megjönne a menstruációm?

Figyelt kérdés
Csütörtökön jönne meg, de én azt szeretném, ha pénteken kezdődne.Mit csináljak?
2011. ápr. 5. 19:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2011. ápr. 5. 19:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Nincs mit.
2011. ápr. 5. 19:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom...szerintem ha csak egy nap szünetet tart vki, akkor lehet meg se jön neki. Legalábbis az enyémnél úgy van írva, hogy ha vki tovább szedi szünet nélkül, akkor nem jön meg. Az 1 nap meg majdnem annak számít. 1 fázisú a gyógyszered? Lehet, hogy hülyeséget mondok, de én úgy csinálnám, hogy nem hagynám abba a 21. szemnél, hanem bevennék az új levélből 1 szemet a 22. napon. Így elméletileg 1 nappal később is jönne meg (jelen esetben csütörtök helyett péntek).
2011. ápr. 5. 20:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem érdemes ilyennel kísérletezgetni.A betegtájékoztató elég világosan fogalmaz,akinek nem megy a megértés,annak nődoki segítségét kell kérnie.
2011. ápr. 5. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!