Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapi gyógyszert írtak fel, de kiválthatok csak 1 hónapit?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 17:03
1/3 anonim válasza:
Ha a receptre a 3 havi van írva akkor azt adják oda. De kérdezd meg a gyógyszertárban.
2/3 anonim válasza:
Nem. A fogamzásgátlóknál egyszerre adják a 3 havit, tehát egy dobozban van, nem lehet különválasztani (legalább is olyanról nem tudok, aminél csak 1 havi adag van egy dobozban)
3/3 anonim válasza:
DE, kiadják. Én is szoktam így csinálni. Ráírják a receptre a gyógyszertárban, hogy 1 havi adag ki lett váltva, és kapsz egy doboz 21 darabos kiszerelésű tablettát. A recept a kiállítástól számítva 3 hónapig érvényes, úgyhogy a maradék 2 havi adagot ugyanígy kiválthatod külön-külön, a recept lejárta előtt. Több különböző gyógyszertárban is váltottam már ki így receptet (nemcsak fogamzásgátlót). Azokat a gyógyszereket adják így ki, amiknek van kisebb kiszerelése is (a fog.gátlóknak pedig ugye van 1x21 db-os és 3x21 db-os kiszerelése, szóval ki lehet így is váltani).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!