Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért van az hogy ha felhúzom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha felhúzom a gumit leáll a péniszem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát ez igazán nem tehességi kérde´s.

Valószínü szük az óvstzer,szorít és azért...

2009. febr. 27. 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát ez gáz!Nem baj,hogy itt kérdezed!Jó keményre állitsd fel,akkor vedd magadra,ne legyél gátlásos!Sok sikert!
2009. febr. 27. 21:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Ezt nem teljesen értem, mert ilyet én nem szoktam csinálni, de mi lenne, ha a barátnőd vagy kid húzná fel és az lehet nem olyan hatású.

Lehet hogy tényleg kicsi a gumi?

2009. febr. 27. 21:31
 4/8 A kérdező kommentje:

irjtok már e máikk kérésemre léci

az fontos lenne

köszi

2009. febr. 27. 21:51
 5/8 A kérdező kommentje:

olyan nem lehet a péniszem nem szerete a gumit ??

és ha igen akkor mit csináljak?

2009. febr. 27. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Na menj el a boltba vegyél nagyobb gumit ha így se szűnik meg probléma és tartós kapcsolatban élsz. Mond barátnődnek írasson fel fogamzásgátló tablettát. Így meg úszod a a gumi macerát...
2009. febr. 28. 12:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem azért lankad le, mert izgulsz. Ha nem is tudatos, de tudat alatt benned van, hogy "jaj, csak most működjön". Az a lényeg, hogy lazulj el, koncentrálj csak a partneredre, ilyenkor más lelkiállapotba kell kerülni, hogy meghitté tehessétek az együttlétet. Ja és a másik: soha ne tervezzétek, hogy akkor most pénteken este le fogunk feküdni, vagy ilyesmi, mert ráparázol... Majd jön az magától.
2009. febr. 28. 13:26
 8/8 anonim válasza:
nem nem van iylen gyerekek nem a gumi szűkőssége miatt hanem mert a péniszed nem birja azt az anyagot iylen van nekem is volt egy barátom akinek állt mint a cövek gumi felkerült 2mp alatt lekokkadt és nem is érezte gumin keresztül havalamit csináltam vele. szal van iylen akkor.. fogamzásgátló vagy gyakorold gumin keresztül kiverni
2009. márc. 1. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!