Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen hatással lehet egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hatással lehet egy 15-16 éves lányra? 72 órás tabletta. Normális válaszokat légyszi mert fontos.

Figyelt kérdés

Hali!

A hétvégén a barátnőmmel eggyülét közbe kiszakadt az óvszer és én beleélveztem...kb 1 percel előtte néztem meg az óvszer semmi gáz nem volt vele és mégis kiszakadt pont a végén..pedig az már akkor a2. óvszer volt. na mind1 rögtön korház ismerős feliratta neki a tablettát bevette és ennyi. hosszútávon milyen hatásai lehetnek? mennyire biztos a hatása? és fogamzásgátlót mikor érdemes feliratni neki a tabletta után ?

17/F

2011. ápr. 2. 23:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
nem. úgy raktam fel ahogy kell..levegőt kinyomva belőle..szóval nem tudom h mi volt : S de mondom h szinte egy óra múlva már be is vette a gyógyszert szóval még nem is halasztgattuk.
2011. ápr. 3. 16:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Ezért nem kéne 15 évesen szexelni, ha baja lesz tőle, hát így járt. És nincs az magára adó orvos, aki 15 évesnek felír fogamzásgátlót, mert tönkreteszi a hormonrendszerét, szervezetét.
2011. ápr. 3. 19:16
 13/16 anonim válasza:
0%

Az előttem hozzászólónak:

Senki még csak bele sem gondol hogy a másik miért fekszik le a barátjával/ barátnőjével.

Ez bárkivel ugyanígy megtörténhet.

És a tablettáról meg csak annyit, h van fiatalabbaknak kisebb adagú,kevesebb hormont tartalmazó.

2011. ápr. 3. 19:21
 14/16 A kérdező kommentje:

Asszem semmi közöd ahoz hogy miért és kivel fekszik le...nem éretlen kislány típus...

olyan íratta fel neki aki elég jól ismeri ezeket a gyógyszereket....és mondta is barátnőmnek hogy már vannak olyan fogamzásgátlók amik a fiatalabbaknak van és nem zavar bele a hormondrendszerébe és nem teszi tönkre.

ahogy itt írták ezek a 72 órás tablleták elég biztosak és bár csúnya kifejezés "jó tanulólecke volt"...ezt énis és a barátnőmis beláttuk.

2011. ápr. 3. 22:25
 15/16 anonim ***** válasza:

23:17-nek A sperma beágyazódik? Ajjaj!Tényleg ész nélkül szaporodnak az emberek és a biológiát még általános iskolás szinten sem ismerik. A petesejt ágyazódik be,nem a sperma!

00:08-nak Óvszer nélkül soha nem lehet szeretkezni annak,aki nem akar babát,csak ha fogamzásgátlót szed!Nem 72 órást,hanem fogamzásgátlót!!!! A 72 órás beszedése után sem lehet óvszer nélkül csinálni még 1 percre sem!

15 évesen semmilyen fogamzásgátlót nem kellene szedni és 72 órást pedig még ennyire sem!Annyira alacsony hormontartalom nincs,ami ne azt lenne hivatott megakadályozni,hogy megérjen a petesejt,elvékonyodjon a méh nyálkahártya,besűrűsödjön a méhnyaknyák és csökkenjen a petevezeték hatékonysága.Ha ezt mind megteszi,márpedig ahhoz,hogy sikeresen meg tudja akadályozni a terhességet,ahhoz ez kell,akkor azt,egy éppen 1-2 éve mesntruáló lány ne szedje!Bármilyen külső hatás,ami a hormonrendszert és a természetes női ciklust befolyásolja egy fejlődő szervezetnél az káros lehet.Egy érett felnőtt nőnek is tönkrevághatja és a szedés abbahagyása után bajlódhat a rendszeres és normális ciklusának a helyrehozásával,akkor egy gyerek esetében ez főleg káros.

Egy olyan töketlen fiú pedig,aki nem képes az óvszert rendesen felhúzni,ne legyen ennyire nagyvonalú más testével. A 72 órás pedig minden csak nem JÓ a lány szervezetének.Úgyhogy a helyedben rendesen ki lennék borulva,hogy ez mivel jár most nála és nem csak attól félnék,hogy terhes lesz és vajon szétrúgják-e a szülők a segged.

Az ismerős remélem nem a kórház takarítója volt és ha ennyire ismerős,akkor igazán elláthatott volna néhány hasznos információval is (bőven rátok fér),nem csak a kezetekbe nyomva észnélkül egy 72 órás receptjét.

Annak pedig mi jelentősége van,hogy az már a 2. óvszer volt? Életed második óvszere,mert akkor javaslom gyakorold még a felhúzását úgy,hogy azzal nem kockáztatod senki testi épségét.

2011. ápr. 4. 08:22
 16/16 A kérdező kommentje:
Rendesen felvolt húzva az óvszer....eddig nem volt semmi gond soha. és most is normálisan volt felhúzva...lassan egy éve vagyunk már eggyütt és én az elején megmondtam neki is hogy csak akkor kezdjünk bele ebbe a részébe ha már ő is biztos hogy nagyon akarja..eggyikünknek se a hibája hogy kiszakadt az óvszer én úgy gondolom... az is lehet hogy nem lett volna semmi mert már olvastam ilyet is hogy semmi következménye nem lett... de ha már megtörtént akkor mégis mit kéne tenni ha nem ezt ? o_O
2011. ápr. 4. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!