Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Petting? (lenntebb)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Petting? (lenntebb)

Figyelt kérdés

szóval,ma a barátommal úgymond "pettingeltünk",de úgy hogy csak a farmert vettük le, a bugyi rajtam maradt, rajta meg a gatya.a bugyim egy picit elcsúszot..

tisztában vagyok én a biológiával,még ha nem is látszik

am szűz vagyok még,behatolás soha nem történt

ugye terhesség ebből nem lehet?

2011. ápr. 2. 01:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nem
2011. ápr. 2. 01:33
 2/4 anonim válasza:
sosem lehet biztos benne az ember.. én a helyedben minimum vennék egy terhességi tesztet.. és IGEN volt már rá példa, hogy szüzen esett teherbe valaki.. én kettőt tudok, egyik most vagy 2 éve egy német 14éves lány a strandon esett teherbe, a másikról biztos te is hallottál a neve Mária
2011. ápr. 2. 04:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyáltalán elment a barátod? Mert ha nem is élvezett bele a gatyájába, akkor még kérdezni is felesleges.

De annyira kicsi a valószínűsége, hogy még tesztet is felesleges venni.

De komolyan, el sem tudom képzelni, hogy ettől valaki terhes legyen. Főleg úgy nem leszel terhes, hogy mindkettőtökön ruha volt. Az, hogy a strandon, hát azért ott más, mert gondolom azért nem volt sok ruha azon a 14 éves csajon. Meg biztos azért oda is került bőven sperma.

Nyugi!

2011. ápr. 2. 06:48
 4/4 A kérdező kommentje:

és ha elment és beleélvezett a gatyájába??

mert én úgy tudom,hogy ahhoz behatolás szükséges, hogy valaki terhes legyen és a spermáknak be kell jutni pár centire a hüvelyből.. vagy valahogy így tudom.

2011. ápr. 2. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!