Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Petting? (lenntebb)
szóval,ma a barátommal úgymond "pettingeltünk",de úgy hogy csak a farmert vettük le, a bugyi rajtam maradt, rajta meg a gatya.a bugyim egy picit elcsúszot..
tisztában vagyok én a biológiával,még ha nem is látszik
am szűz vagyok még,behatolás soha nem történt
ugye terhesség ebből nem lehet?
Egyáltalán elment a barátod? Mert ha nem is élvezett bele a gatyájába, akkor még kérdezni is felesleges.
De annyira kicsi a valószínűsége, hogy még tesztet is felesleges venni.
De komolyan, el sem tudom képzelni, hogy ettől valaki terhes legyen. Főleg úgy nem leszel terhes, hogy mindkettőtökön ruha volt. Az, hogy a strandon, hát azért ott más, mert gondolom azért nem volt sok ruha azon a 14 éves csajon. Meg biztos azért oda is került bőven sperma.
Nyugi!
és ha elment és beleélvezett a gatyájába??
mert én úgy tudom,hogy ahhoz behatolás szükséges, hogy valaki terhes legyen és a spermáknak be kell jutni pár centire a hüvelyből.. vagy valahogy így tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!