Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek védve vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek védve vagyok?

Figyelt kérdés
Fog.gátló tabit szedek, Lindynette 20at, de elfelejtettem bevenni 3 szemet, ezeket pótoltam, úgy hogy az azutáni napokon minden nap 2 szemet vettem be, amíg a 3 maradék el nem fogyott. Nem volt pecsételő vérzésem sem. Szeretkezhetünk a barátommal óvszer nélkül?
2011. ápr. 1. 22:03
 1/4 Vérgibbon ***** válasza:
Szavak nem írják le, hogy mekkora barom vagy. Őszintén elolvastad mit ír a gyógyszer mellé csomagolt papír? Hát persze hogy nem. Mellesleg nyugodtan szexeljetek gumi nélkül. Mi bajotok lehet? Az a dupla adag gyógyszer biztosan megvéd. Nyehehe <--- sátáni kacaj.
2011. ápr. 1. 22:09
 2/4 anonim ***** válasza:
előttem szóló: te hülye szerencsétlen! olvastál már te betegtájékoztatot? azon általában az van, hogy 1 tabletta esetén mi a teendő....... okostojás :)
2011. ápr. 1. 22:14
 3/4 Vérgibbon ***** válasza:
Olvastam a Lindynette 20 tájékoztatóját is te agyas. Abban pedig azt írják, hogy 12 órán belül vegye be a hiányzó tablettát az utána lévőt pedig a megszokott időben. Akárhogy számolom ez a kettőt veszek be amíg a kihagyottak el nem fogynak nem fér bele a 12 órába.
2011. ápr. 1. 22:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"Ha a drazsé bevétele nem történik meg a szokott időben, úgy azt 12 órán belül pótolja. A következő drazsét vegye be a szokott időben.

12 órán túl a készítmény hatása csökkenhet. Ilyen esetben ne pótolja az elfelejtett drazsé(k) bevételét, hanem folytassa a drazsé szedését a megszokott módon. Az elkövetkező 7 napban kiegészítő fogamzásgátló módszer alkalmazása szükséges. Ha a jelenlegi csomagban kevesebb, mint 7 drazsé van, akkor a következő csomagban lévő drazsék szedését gyógyszermentes időszak közbeiktatása nélkül kezdje meg. Menstruációszerű vérzés csak a második csomagban lévő drazsék bevételét követően fog jelentkezni, addig azonban kisebb ú.n. köztivérzés előfordulhat. Ha nem jelentkezik menstruációszerű vérzés a 2. csomagban lévő drazsék bevételét követően, forduljon orvoshoz."

[link]

Feltételezem 3 elmaradt tablettánál már nem csak 7 napig, hanem egész végig ajánlott a kiegészítő védekezés.

(megjegyzem nálam, más tabletta esetében 2-3 kimaradt tabletta esetében szervezetem úgy vette, hogy leálltam vele és megjött)

2011. ápr. 1. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!