Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cypromixtól lehet fogyni?
Egészségesen étkezem, és heti 3× járok aerobikra + spinningre. PCO -val kapcsolatban tettem fel a kérdést, és ezt jeleztem is. Ezzel kapcsoltban várok válaszokat a kérdésemre. Egyébként ez egy hormontabletta, amit a policisztás ovárium szindrómámra írt fel az orvos.
Egyébként köszönöm a hozzászólást, de szerintem felesleges olyan kérdésre reagálni, amihez értelmes hozzászólást nem tudsz produkálni. Vagy csak jelezni szeretted volna, hogy olvasni és írni tudsz?
Nem, nem lehet. Ha inzulinrezisztenciád van, akkor azt metforminnal szokták kezelni, attól állítólag lehet fogyni.
Vagy ha baj van a pajzsmirigyeddel (alulműködik), akkor ha azt beállítják, attól is lehet fogyni.
(Persze valószínű nem pusztán a gyógyszertől, hanem ami eddig sporttal és diétával sem ment le, az lemehet)
A fogamzásgátlók inkább "hízlalni" szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!